Internship Development
Noah Store Manager
Kontich
1 dag geleden
source : Student.be

Description de l'entreprise

Noah Store Manager is een joint venture van een groter softwarebedrijf Lemon Companies. Zelf zijn we een startup dat zich vooral bezig houdt in de sector van kinder en babywinkels.

We hebben een software geschreven die het beheren van een kinder- en babywinkel eenvoudiger maakt. Onze oplossing beschikt over een kassasysteem, ERP systeem, webshop, applicatie en nog veel meer.

We bieden een oplossing aan van A tot Z voor het beheer van een winkel.

Description de la fonction

Noah is een jong en dynamisch bedrijf dat sterk aan het groeien is. Nieuwe klanten betekent ook nieuwe implementaties, daarom zijn wij opzoek naar iemand om ons team te versterken.

Wat houdt het nu juist in om Software Implementation engineer te zijn. Wel, je wanneer een nieuwe winkel wordt aangesloten aan Noah moet deze ook opgestart worden.

Vanaf dat de klant zijn contract heeft getekend wordt de klant aan jou overgedragen. Je gaat dus na hoe het huidige systeem van de klant werkt en hoe je de data kan overbrengen van hun oud systeem naar het Noah systeem.

Meestal moet hiervoor een klein stukje code geschreven worden, dit betekent dat je buiten communiceren met de klant en oplossing zoekt ook zelf deze oplossingen gaat vertalen in code.

Profil recherché

Ben je opzoek naar een job die leuk is, waarbij je jezelf niet elke dag uit bed moet sleuren maar met plezier afzakt naar de groeiningenlei 16.

Ben je opzoek naar een job waarbij je in contact komt met klanten, waarbij je complexe porblemen helpt oplossen en waarbij je niet elke dag in de code duikt maar toch regelmatig.

Wil je mee impact hebben op de wereld en op het bedrijf. Als deze zaken al goed zitten voldoe je hopelijk aan onderstaande eigenschappen :

Je bent sociaal

Je bent op zoek naar een goede mix van contact met klanten en programmeren

Je bent opzoek naar een uitdaging

Je wil impact hebben met je werk

Je hoopt dat je werk je werk niet wordt maar dat je er vooral veel leert en plezier maakt

Je houdt ervan om problemen op te lossen en klanten gelukkig te maken

Je kan de noden van de klant vertalen in code of communiceren naar het team

Je bent Nederlandstalig en je spreekt vlot Engels

Je hebt pogrammeer ervaringen op school of elders

Je kijkt ernaar uit om samen met het bedrijf te groeien en zo meer en meer verantwoordelijkheid te dragen en zo verder te ontwikkelen als persoon

Nous offrons

Wij bieden als startup een dynamische en leuke werkomgeving waar je veel zal bijleren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier