Technieker – IMPEXTRACO BELGIUM (M/V)Technieker
Impextraco
Belgium
3 dagen geleden

Technieker IMPEXTRACO BELGIUM (M / V)Click the arrow to learn more about this job opportunity Impextraco is een toonaangevende producent en leverancier van micro-ingrediënten voor de veevoederindustrie.

Deze internationale speler uit Heist-op-den-Berg ontwikkelt en commercialiseert functionele ingrediënten die zowel het voeder als dier beschermen en de nutritionele kwaliteit van veevoeders optimaliseert.

Impextraco, geleid door een familie die sinds 4 generaties actief is in de agro-industrie, engageert zich om kosteneffectieve oplossingen aan te bieden die de dierprestaties op een efficiënte en duurzame manier verbeteren.

Vanuit zijn vestigingen in Europa, Brazilië, Mexico, China, Thailand en Nigeria is deze onderneming actief in meer dan 90 landen.

Momenteel heeft Impextraco een uitdagende opportuniteit voor een (M / V)Technieker Belangrijkste verantwoordelijkheden : Je zal deel uitmaken van onze technische dienst, die de volle verantwoordelijkheid draagt voor de goede staat en werking van onze gebouwen, productie-installaties en materialen.

De verantwoordelijke van de technische dienst die nauw samenwerkt met de productieverantwoordelijke staat in voor jouw aansturing waarna jij zelfstandig de taken kan uitvoeren.

Je staat in voor het onderhoud en de herstellingswerken van de verschillende half en volautomatische productielijnen. Je doet aan foutenanalyse van de installaties en voert de nodige herstellingen uit.

Je voert pro-actief onderhoud uit aan de machines om stilstanden te voorkomen. Je werkt mee aan de uitwerking, implementatie en opvolging van investerings- en verbeteringsprojecten.

Je informeert je om op de hoogte te blijven van nieuwigheden in je vakgebied en onderhoudt contacten met leveranciers voor bestellingen waarbij je steeds naar de beste prijs kwaliteitverhouding streeft.

Je rapporteert over de uitgevoerde werken, voor opvolging.. Uw Profiel : Je hebt minimaal een A2-diploma in elektromechanica of elektriciteit.

Je beschikt over een goede kennis van mechanica, motorsturingen, elektronica, pneumatica en elektriciteit Je hebt bij voorkeur ook een goede kennis van PLC sturingen, S7 van Siemens en schematisch inzicht.

Je kan zelfstandig, nauwkeurig en ordelijk werken. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en bent projectmatig en flexibel ingesteld.

Je bent een doorzetter, steeds ambitieus om iets perfect af te leveren Je bent vertrouwd met de veiligheidsvoorschriften voor elektrische installaties Je hebt kennis van computer-schema-tekenen Je bent in bezit van een eigen wagen.

Je bent bereid in 2 en af en toe ook in 3 ploegen te werken. Wij bieden : Een afwisselende functie met belangrijke verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief in een financieel gezond bedrijf met een uitstekende reputatie in de agro-industrie.

Vanuit Heist-op-den-Berg maak je deel uit van een vlakke bedrijfsstructuur waarin iedereen in team hetzelfde doel nastreeft.

Een salarispakket overeenkomstig je inzet en competenties. Meer informatie ? Stuur je cv en motivatiebrief naar onze HR-afdeling, ter attentie van Sabine Jacobs.

Voor meer informatie : 015 / 23 72 43. We behandelen je kandidatuur discreet en respectvol.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier