Graduate Position: IT Trainee - Geef je IT carrière een boost!
Orbid
Merelbeke
22 uur geleden
source : Student.Be

Welke uitdaging bieden wij jou?

Onder begeleiding van een ervaren collega word je grondig ingewerkt : dit kan zowel op de service desk als bij onze klanten.

 • Intensieve coaching op jouw maat zodat je groeit in je job
 • Eén van de IT-experten van Orbid begeleidt je continu op technisch vlak en spijkert on the job je consultancy skills bij.

  Hij deelt zijn opgebouwde kennis, expertise en ervaring met jou. Daarnaast krijg je een carrièrecoach die samen met jou je pad binnen Orbid uitstippelt en begeleidt.

  Je kan altijd bij hen en natuurlijk bij de andere collega’s - terecht met vragen.

 • én als persoon
 • Onze HR-experten zorgen voor een upgrade van je persoonlijke vaardigheden zoals efficiënt samenwerken, constructief feedback geven en communiceren.

  Heb je zelf interesse in een bepaalde opleiding? Bij Orbid kan je rekenen op heel wat opleidingsdagen.

  Infrastructure

 • Samen met collega’s System Engineers sta je mee in voor de volledige infrastructuur van onze klanten (die variëren van 50 tot 500 users) : je neemt (deel)taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (security), backups, problemsolving
 • Op termijn kan je meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. Afhankelijk van je interesse kan je je kennis verruimen in Virtualisatie, Cloud, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication.
 • Software

 • Binnen het applications team ben je verantwoordelijk voor de implementatie van cloud oplossingen bij onze klanten. Je bepaalt hierbij welke technologieën het meest geschikt en efficiënt zijn.
 • Je verdiept je daarom graag in Microsoft SharePoint en het Power Platform (PowerApps, Flow, Power BI). Of je hebt een passie voor Dynamics 365 en werkt mee aan CRM implementaties en projecten rond Business Central.

  Je brengt de noden van de klant in kaart en begeleidt de klant optimaal.

 • Als .NET Consultant werk je samen met collega-developers mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen.
 • Je biedt technische ondersteuning bij het analyseren van de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier