Maintenance Engineer
Group Tormans
Westerlo
12 dagen geleden

Voornaamste taken

Het initieel opstellen, inplannen, implementeren en controleren van preventieve onderhoudstaken voor machines is een belangrijk deel van het takenpakket.

Je bent een actief deelnemer bij de aanschaf van nieuwe machines en borgt de onderhoudbaarheid’ ervan.

Naast het definiëren van het optimale pakket van slijt- en reservedelen analyseer je bronoorzaken van verstoringen van de machines en optimaliseer je technische beschikbaarheid.

Op basis van analyse wordt het preventief onderhoud en reservedelenbestand continu verbeterd, in afstemming met de continu verbeter teams waarin je een belangrijke en klantgerichte speler bent.

Je werkt samen met monteurs bij complexe en structurele technische storingen en borgt oplossingen.

Je rapporteert aan de Maintenance Manager.

Profiel

Je hebt een afgeronde technische master opleiding, bij voorkeur industrieel ingenieur. Je beschikt over minimum 5 jaar ervaring als maintenance engineer in een productieomgeving bij voorkeur automotive, voeding of chemie.

Je combineert een gedegen kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica en PLC met goede communicatieve vaardigheden.

Verder sta je voor een zelfstandige, projectmatige, gedreven en creatieve aanpak en ben je een vlotte PC-gebruiker.

Naast de nodige technische kennis zoeken we iemand met het nodige doorzettingsvermogen. Die beschikt over behoorlijk wat analytische tools om tot de grondoorzaak van een probleem te kunnen doordringen.

We zoeken kandidaten met een praktische ingesteldheid.

Wat bieden wij

Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.

Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.

Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,

Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.

Deel deze

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier