Administration Officer ACS
Vopak
Antwerp, ACS
6 dagen geleden

Over de hele wereld verbinden we het aanbod van en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Energie waarmee mensen hun huizen kunnen verwarmen en de wereld rondreizen.

Voedsel voor een veranderende planeet, grondstoffen en chemicaliën voor bedrijven. Producten die essentieel zijn voor het bestaan van mensen.

Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden.

Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan en beschik je over de juiste mindset en vaardigheden, reageer dan nu en kom ons Vopak Team versterken.

Administration Officer

Vanuit jouw rol als Administration Officer ben je verantwoordelijk voor de service verlening naar onze klanten. Welke melding er ook binnenkomt, jij gaat met positieve energie achter de oplossing aan.

Je zorgt voor interne organisatie van de orders en documentenflow van gevaarlijke producten. Daarnaast zoek je contact met de juiste partijen om antwoorden op te halen en ben je een ster in verwachtingen managen.

Jouw rol als Administration Officer

Bij het laden en lossen van de verschillende grondstoffen van onze klanten, ontstaan er regelmatig vragen. Jij biedt snel en servicegericht antwoord op al deze vragen.

Je zorgt voor het doorgeven van zowel de kwaliteitseisen als de werkorders aan de operatoren. Dit doe je als volgt :

 • Je maakt transportdossiers en vrachtdocumenten op volgens zowel de klanteninstructies als de Vopak procedures.
 • Je behartigt de belangen van de klant en zorgt voor een optimale service verlening.
 • Je plant orders efficiënt in voor zowel klant als terminal.
 • Je onderhoudt dagelijks contact met agenten, vervoerders, rederijen, controleurs.
 • Je bent veel in contact met de operationele dienst over de planning en de levering van diverse diensten.
 • Je ontwikkeling

  We bieden vele ontwikkelmogelijkheden binnen Vopak. We hebben trainingen om je qua vakgebied verder te ontwikkelen of meer op persoonlijke vaardigheden.

  Zo zijn er afhankelijk van je ambities en input mogelijkheden tot doorgroeien of specialiseren binnen een bepaalde tak binnen Vopak.

  Daarnaast bieden we je een volledige onboarding aan zodat jij een kickstart kan nemen bij Vopak.

  Aanbod

  We werken in een dynamische omgeving. We doen het voor elkaar, alles gebeurt in een leuke sfeer met veel collegialiteit.

  We spreken elkaar dus ook gewoon aan op een directe en professionele manier wanneer we met iets zitten. Zo weten we wat we aan elkaar hebben.

  Kortom, je werkt in een professionele omgeving samen met collega's waarmee je ook plezier kan maken. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een pensioenplan.

  Jouw kwaliteiten

  Je bezit een ongelooflijk grote dosis klant- en servicegerichtheid in combinatie met sterke communicatievaardigheden. Daarnaast schrikt administratief werk je niet af en ga je met plezier aan de slag voor onze klanten en de terminal.

  Je brengt positieve energie mee waar zowel klanten als collega's blij van worden. Ook ben jij zorgvuldig, heb je oog voor detail en draag je veiligheid altijd hoog in het vaandel.

  Ben jij iemand die verantwoordelijkheid durft nemen? Uitstekend! Bezit je ook onderstaande? :

 • Bachelor denk- en werkniveau of gelijkgesteld door ervaring.
 • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels. Spreek je ook nog een woordje Duits en / of Frans, dan heb je een streepje voor.
 • Kennis van de logistiek en reglementering van gevaarlijke stoffen.
 • Werken met MS Office en snel onder de knie krijgen van interne programma's en automatiseringen.
 • Herken je jezelf in dit profiel? Lees dan zeker verder!

  Welkom bij Vopak

  In onze sterke familiecultuur hebben we aandacht voor onze mensen, ook al zijn we inmiddels een grote globale organisatie.

  We kijken wat je kunt en geven je mooie kansen. Zo leer je je hele carrière, vaak ook van de mensen om je heen. Op zowel nationaal als internationaal hebben we interessante trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

  Als 400 jaar oud havenbedrijf houden we van aanpakken en zijn we direct.

  Tijd voor actie

  We horen graag van je! Solliciteer direct via de button bovenaan de vacature.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier