MEDIOR WEB DEVELOPER - Videoproductie - PHP, Javascript
EyeTech Solutions
Antwerp, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Medior web developer - Takenpakket : Sta in voor het ontwikkelen van liveapplicaties door de grote aanvraag naar online diensten van bedrijven.

Je werkt aan de leukste projecten waar je zelf verantwoordelijk voor bent en rekening houdt met deadlines en de wensen van de klant.

Schrijf code in PHP voor het inhouse online platform samen met een charmant IT-team.Medior web developer - Profiel : Je hebt minstens 2 jaar ervaring als webdeveloper of webdesigner en hebt hiervoor een specifieke opleiding gevolgd.

PHP, Laravel zijn voor jou zeker gekend en je bent sterk vertrouwd met HTML, CSS en Javascript.Je bent creatief en gemotiveerd om aan de slag te gaan in een bedrijf waar de focus ligt bij alles omtrent videoproductie.

Medior web developer - Aanbod : Je zal een zeer aantrekkelijk salarispakket krijgen dat op jaarbasis rond de €40.000 bruto ligt, hierdoor creëer je een financieel stabiele situatie.

Ga aan de slag in een creatieve werkomgeving waar je elke dag gaat kunnen bijleren van je collega's.Aangezien je grootste klanten in de eventsector zitten word je ook nauw betrokken bij al hun geplande events.

Snuif dus jaarlijks de sfeer op van het grootste en bekendste festival van de wereld. Krijg mooie extralegale voordelen zoals groeps-, hospitalisatieverzekering en dagelijkse maaltijdcheques.

Krijg de flexibiliteit om te werken volgens glijdende werkuren en meerdere dagen vanuit thuis te werken, hierdoor creëer je de ideale work-life balance.

Is deze opportuniteit niks voor jou?Bekijk dan zeker en vast eens onze website voor andere mogelijkheden :

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier