Project Manager
PM Group
Puurs, BE
19 uur geleden
source : DirectEmployers Association

Ter versterking van ons OTS Team kijk ik uit naar een "Project Manager Risico Analyses" met een goede elektrische kennis.

De Projectmanager Risico Analyses is verantwoordelijk voor : + de controle van de veiligheidsrichtlijnen en machinerichtlijnen op de verschillende pompstations in België.

 • het nauwgezet controleren of ze zijn toegepast, indien niet doe je het nodige om de aanwezig risico's weg te werken.De Projectmanager Risico Analyses beschikt over : + een algemene elektrische kennis : kunnen herkennen van verschillende elektrische componenten.
 • algemene kennis van de codex.+ algemene kennis van de machinerichtlijnen (ISO 12100)+ BA4 Certificaat+ Bereid tot veelvuldige verplaatsingen.
 • de mogelijkheid om digitale foto's te trekken en die aan het dossier toe te voegen.+ goede organisatieskills van eigen planning / self-starter.
 • een goed inschattingsvermogen voor het inschatten en detecteren van veiligheidsricisico's.+ goede kennis MS-OfficePosting ID (iCIMS ID) : 2020-2267
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier