Analyst - Developer Java
vind!
Ypres, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Binnen de diverse vestigingen van onze groep implementeer je softwareoplossingen op JAVA platformen / applicaties.

Daarbij zorg je voor de verbetering van onze bedrijfsprocessen en denk je mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen.

Je werkt mee aan de implementatie van nieuwe software. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, hierbij rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen.

Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen.

Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig breng je ook aanpassingen door programmatie op maat.

Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers.

Je rapporteert over de status en voortgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget, timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden.

Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers m.b.t. hun operationele systemen. Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier