Project Manager - tot 800/dag - Real Estate - Antwerpen:
LEDR Executives Solutions
Belgium
3 dagen geleden
source : Experteer

LEDR is op zoek naar een Project Manager met jarenlange ervaring in de real estate om het team te verrijken met zijn enthousiasme en kennis.

Client DetailsProject Manager - tot 800 / dag - Real Estate - Antwerpen : Deze speler die momenteel hoge ogen gooit en internationaal aan geweldige projecten werkt, maakt telkenmale indruk.

Voor de komende periode is er een indrukwekkende pipeline aangelegd en is er zekerheid naar de toekomst toe.DescriptionProject Manager - tot 800 / dag - Real Estate - Antwerpen : Je volgt de projecten rechtstreeks op en stuurt de werfleiders aan.

Zorg ervoor dat de bouwactiviteiten verlopen volgens een vooraf bepaald schema.Opvolg van de werven zowel op technisch als administratief vlak en je evalueert de werfresultaten.

Handhaaf strikte naleving van de kwaliteits- en veiligheidsnormen.Speel een sleutelrol bij projectplanning, budgettering, vergunningverlening en identificatie van benodigde middelen.

Maken van een schatting, het opstellen van het budget, het volgen van teamuitgaven en het minimaliseren risico's.ProfilesProject Manager - tot 800 / dag - Real Estate - Antwerpen : Minimaal 15 jaar projectmanagement ervaring in de vastgoed.

Ingenieur Diploma of Architect Diploma met bouwtechnische achtergrond.Vermogen om te communiceren met teamleden, klanten en interdepartementaal personeel.

Sterke projectcoördinatie met werfleiders, ontwerpers, architecten, adviseurs en onderaannemers; om uitdagingen snel aan te pakken.

OfferProject Manager - tot 800 / dag - Real Estate - Antwerpen : U krijgt niet enkel de gelegenheid om aan geweldige projecten deel te nemen en zelfs het verschil te maken.

Er is veel variatie in de projecten en naargelang uw ervaring kan de verloning oplopen tot 800 / dag.Interested?Bezorg ons snel uw CV en gegevens.

Jouw kandidatuur wordt steeds zeer confidentieel behandeld!Job SummaryType : PermanentID : sl2591 1601046152

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier