Sanitair installateur
Accent
Aalbeke, BE
4 dagen geleden

Voor onze klant geleden in de regio Kortrijkdie gespecialiseerd zijn in totaalprojecten gaande vanklimaatbeheersing elektrische installaties sanitair totelektriciteit zijn wij opzoek naar een sanitair installateur om hunteam teversterken.

Functiebeschrijving

Alssanitair installateur heb je ervaring in het opbouwen van nieuweinstallaties a.d.h.v. een uitvoeringsplan en het inwerking stellenvan de installatie.

Je hebt eveneens ervaring met het onderhoud ende herstelling van verwarmings- en klimaatsystemen. Als sanitairinstallateur kan je de diagnose stellen van defecten en hetoplossen hiervan.

Je staat in voor de herstelling en-of algemeenonderhoud. De werken zijn zowel in nieuwbouw als renovatie envooral grote industri le werven.

Is dit de job waar je naar opzoekbent? bel ons dan snel op 056.23.94.50. Je kan ons ook na dekantooruren bereiken op het nummer 0476.

60.72.14. Is dit het nietmaar je hebt toch interesse om te werken in de bouwsector? Wijhelpen jou graagverder.

Functie-eisen

Jebent een gemotiveerde teamplayer met een aantal jaren ervaring. Jehebt genoten van een opleiding als installateur sanitair centraleverwarming .

 • Je bent gedreven en leergierig. Je bent in het bezitvan een rijbewijsB.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Jegeniet van een verloning onder bouwbarema. Een vastcontract na eengeslaagde uitzendperiode. Je komt terecht in een jong bedrijf waarook jouw inbreng initiatief en creativiteit erg gewaardeerdwordt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier