Operator snijmachines
Adecco
Brussels, Brussels, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Voor een bedrijf in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een kandidaat Operator snijmachine. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van de snijmachines.

Je zal kwaliteitscontrole uitvoeren op de afgewerkte producten en stuurt bij waar nodig. Je zorgt voor de kwaliteit van het snijproces.

Je staat in voor het onderhoud van de machines en orde en netheid op je werkplek. Je geeft alle informatie in een CERM systeem en rapporteert aan de ploegverantwoordelijke.

Profiel Liefst beschik je over een diploma in de grafische sector of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een goede technische kennis en bent leergierig.

Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken. Je bent nauwkeurig en stressbestendig.

Aanbod Wij bieden een afwisselende functie aan in een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Dit is een voltijdse opdracht met een mogelijkheid tot een vaste betrekking na een geslaagde interim periode.

Heb je vragen in verband met deze vacature, dan kan je ons steeds contacteren op 02 / 356.73.06 of via mail op halle.133 adecco.

be Herken je jezelf in bovenvermelde vacature? Aarzel niet en solliciteer online. Is deze vacature niet wat je zoekt? Kijk dan zeker eens in ons aanbod, we hebben zeker iets voor jou.

https : / / www.adecco.be / nl-be / vacatures / resultaten?k &l &display 10&branchcode ADBE 133

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier