Assistent Shopmanager (NL+FR) Brussel
Coolblue
Brussel, Brussels, BE
14 uur geleden
source : Monster

Als Assistent Shopmanager ben je het visitekaartje van Coolblue en zorg je voor een stralende winkel. Je coacht je medewerkers naar betere prestaties, met maar één doel : klanten verwonderen.

Plus- en minpunten + Je verdeelt de dagelijkse taken in de winkel en zorgt ervoor dat iedereen de juiste prioriteiten stelt.

 • Je bent het eerste aanspreekpunt op de werkvloer bij problemen of ingewikkelde klantvragen. + Je communiceert de commerciële doelstellingen samen met je Storemanager naar je collega's en zorgt dat ze ervoor gaan.
 • Je coacht het winkelpersoneel in het voeren van verkoopgesprekken. + Je gaat zelf op zoek naar verbeteringen in de winkelprocessen en geeft dit door aan de Storemanager en Regiomanager.
 • Je moet uitkijken dat je niet door de winkel stuitert, met al die kopjes koffie. Omschrijving Met een goeie tas koffie in de hand roep je je team bij elkaar.
 • Je bespreekt wat er die dag allemaal moet gebeuren. Ook neem je de cijfers van de afgelopen dagen door met je collega's.

  Daarvan is de klanttevredenheidsscore de belangrijkste. Een kwartiertje later weet iedereen wat ze die dag moeten doen, staat alles klaar, zit er geld in de kassa's en gaat de deur van het slot.

  Laat die klanten maar komen. Vandaag vervul je deels de rol van Gastheer. Je verwelkomt onze klanten, zorgt dat de juiste medewerker op de juiste plaats staat, bewaart het overzicht op deze drukke dag en luistert gesprekken mee.

  Het valt je op dat een medewerker moeite heeft met bijverkoop. Nadat hij de klant gedag heeft gezegd, geef je hem feedback en spreek je af dat jullie de volgende klant samen helpen.

  Als de grote drukte voorbij is, duik je even achter onze servicebalie. Je vraagt aan Lorenz hoe het vandaag op zijn afdeling gaat.

  Op het einde van de dag bespreek je je bevindingen met je Storemanager. Het hele team heeft zich vandaag goed ingezet en jullie zijn tevreden.

  Er zijn weer veel klanten blij gemaakt! Jouw specificaties Je hebt minimaal Bachelor werk- en denkniveau, of gelijk door ervaring.

  Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in de retail sector. Je hebt een sterke voeling met consumentenelektronica.

  Je hebt uitstekende communicatievaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Frans. Je bent fulltime beschikbaar. Je bent beschikbaar tijdens koopavonden en in het weekend.

  Standaard meegeleverd Geld. Met meer dan 30 trainingen in onze eigen Studiefabriek kan je elke dag een beetje beter worden.

  Korting op alle spullen die we verkopen. Ongekend goede werksfeer.Legendarische Coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse omgeving.

  20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen. Als je belooft dat je terugkomt. Een job bij een van de snelst groeiende bedrijven van de Benelux.

  Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.

  Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier