Corporate Account Manager
Orange Retail SA
Evere, Brussels, Belgium
6 dagen geleden

Ben je er klaar voor om de digitale transformatie voor onze B2B klanten te realiseren? Natuurlijk ken je Orange als challenger in Telecom.

Maar wat je misschien niet weet, is dat we ook continu op zoek zijn naar Account Managers in onze B2B afdeling. Op die manier, kunnen we alle uitdagingen voor de bedrijven aan, zeker in deze digitale wereld van vandaag.

Klinkt goed? Dan ben ik blij je te mogen meegeven dat we zoeken naar een enthousiaste m / v Corporate Account Manager Antwerpen- Limburg : Je challenge : Je bent er verantwoordelijk voor om de portefeuille van de IT oplossingen en diensten (IoT, Sales Security) uit te bouwen in je regio.

Hierbij benader je grote bedrijven tussen 300 en 1000 werknemers. Je prospecteert, opent deuren en denkt strategisch mee met de verantwoordelijken binnen de bedrijven.

Hierbij heb je voldoende kennis van de competitieve IT markt om dit in aantrekkelijke offertes voor te stellen. Je coördineert de interne opvolging van je accounts samen met de Presales en Postsales afdeling.

Als aanspreekpunt volg je dit verder op met je klant, aangezien het dikwijls om complexe zaken gaat. Je profiel : Je ben een geboren hunter, die minstens 4 jaar ervaring heeft in een commerciële functie, binnen de Telecom of ICT wereld Je bent gewoon om strategisch mee te denken met je klanten Je volgt alles nauw op in een CRM Je spreekt heel vlot Nederlands, begrijpt goed Frans Je werkt meestal autonoom van thuis uit, af toe wordt je verwacht voor team meetings op kantoor Ons offer : Je maakt deel uit van een team van Account Managers die in verschillende groottes van bedrijven werkzaam zijn.

Dit brengt mee dat je kunt rekenen op collega’s en tijdens team meetings kunnen jullie ervaringen uitwisselen. Daarnaast bidet Orange uiteraard een competitief salaris + 40% commissie (50% voorschot elke maand)+ bedrijfswagen+maaltijdcheques+ groepsverzekering en hospitalisatieverzekering Geïnspireerd en klaar voor deze uitdaging in een hoogtechnologische omgeving die constant evolueert?

Stuur mij je cv en we zitten snel samen voor een eerste interview!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier