Voltijds student magazijnier M/V
Daoust
9000 Gent
2 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Daoust is een bedrijf op mensenmaat, dat door de jaren heen een structurele partner van de arbeidsmarkt geworden is, actief in de 3 regio's en in de 3 landstalen, met meer dan 250 vaste medewerkers.

Sinds zijn ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit. De menselijke en maatschappelijke waarden evenals de kwaliteit van de geleverde diensten zijn essentieel.

Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid.

Wij garanderen een objectieve selectieprocedure, waarbij kandidaten uitsluitend getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden.

Daoust werd opgericht in 1954 en is momenteel het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Het bedrijf is actief in de belangrijkste domeinen van de Human Resources via 6 afdelingen : Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Dienstencheques, Job Academy & Public Sector.

Job description

Voor onze klant te Gent zijn we op zoek naar een student magazijnier voor de maand januari.

Searched Profile

Een verzorgd voorkomen

Fysiek in orde

Beschikbaar de volledige maand januari 2018

We offer

Aan aangename jobomgeving.

De kans om terug vakantiejob te doen tijdens schoolvakanties

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier