Technische stages (secundair)
UNILIN
Wielsbeke
4 dagen geleden

Technische stages (secundair)

Intro

Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten.

We hebben 8100 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2021 een omzet van € 2,7 miljard.

Onze klanten en partners kennen ons als Unilin, IVC of Godfrey Hirst, of van één van onze merken zoals Quick-Step, Moduleo, Utherm, Pergo, Evola, Xtratherm of ClicWall.

Investeren in gepassioneerde mensen, innovatieve merken en duurzame technologie is voor ons vanzelfsprekend.

Unilin Group is trots om deel uit te maken van Mohawk Industries, wereldwijd marktleider op het vlak van vloerbedekking met een omzet van $ 10 miljard en medewerkers.

Als we aan jonge mensen denken, denken we automatisch aan enthousiasme en nieuwe ideeën. Deze zaken sluiten perfect aan bij de innovatieve en ondernemende cultuur van UNILIN.

Wij bieden stagemogelijkheden in alle afdelingen van ons bedrijf. Krijg een voorsmaakje van hoe het is in een groot Belgisch bedrijf dat internationaal opereert en geniet van een boeiende stage.

Je takenpakket

Elk jaar bieden wij de kans aan studenten BSO / TSO elektriciteit, mechanica, elektromechanica, industrieel onderhoud, om binnen UNILIN stage te lopen.

Bij UNILIN zijn stages geen kijk- maar doe stages! Studenten kunnen zich verdiepen in de nieuwste technologieën en een dosis praktijkervaring opdoen!

UNILIN investeert voortdurend in technologie. Studenten komen terecht in een hoogtechnologische werkomgeving en krijgen de kans om technische evoluties van op de eerste rij mee te maken en mee vorm te geven.

Ken je studenten BSO / TSO elektriciteit, mechanica, elektromechanica, industrieel onderhoud, die op zoek zijn naar een stage om hun technische kennis te delen met UNILIN en praktische ervaring op te doen in een hoogtechnologische werkomgeving?

Aanbod

Unilin Group is een sterk groeiende, winstgevende en bruisende groep, die internationaal actief is. Innovatie is onze drijvende kracht.

Investeren in mensen, technologie en duurzaam ondernemen zijn kenmerkend voor onze cultuur.

Unilin Group wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship voorop stellen.

In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek biedt Unilin Group een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

LI-RV1

Contact opnemen met Ruben Van Asch

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier