Digital & Graphic Designer
Deceuninck NV
Hooglede, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wie zijn wij? Deceuninck is beursgenoteerd en wereldwijd de tweede grootste producent van kunststof raam- en deur profielen.

Tevens produceren wij verschillende andere bouwmaterialen. We hebben productie in meer dan 15 landen en hebben een 4000-tal collega’s verspreid over de wereld.

Onze onderneming combineert hoogtechnologische ontwikkelingen met hedendaags design. Bij Deceuninck staat onze missie 'Building a Sustainable Home' centraal.

Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wat worden jouw verantwoordelijkheden? Als Digital & Graphic Designer ben je verantwoordelijk voor het bedenken van grafische concepten binnen de marketing- en merkenstratefie van Deceuninck.

Je werkt nauw samen met de collega’s van de marketingafdeling en samen versterken jullie Deceuninck als merk . Je bedenkt sterke grafische concepten voor zowel intern als extern gebruik (brochures, affichage, POS-materiaal, social media, events, conceptualisering fotoshoots, ) Je ontwerpt visuals en marketingmaterialen die zowel online als offline gebruikt kunnen worden binnen een internationale context.

Je stemt content creatief af op verschillende doelgroepen in lijn met onze corporate identity. Wat heb jij te bieden? Je beschikt over een master of bachelor diploma binnen de grafische vormgeving.

Je hebt een uitgebreide kennis van Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After effects, Ervaring met fotografie, video editing en animatie zijn een pluspunt.

Je bent een 'digital native' : je hebt een uitgesproken passie voor online marketing . Visuele communicatie, vormgeving, typografie en branding maken jouw dag! Je hebt een goede basiskennis van Nederlands, Engels en Frans.

Je hebt een hands-on Ik regel het’-mentaliteit maar legt de lat ook hoog naar afwerking toe. Wat bieden wij? Een gevarieerde, creatieve functie in een internationaal groeibedrijf waar we talent herkennen en erkennen in een ongedwongen goede werksfeer en waar zin voor initiatief, openheid en respect hoog in het vaandel worden gedragen.

Een fijn team waar je kan op bouwen en een collegiale samenwerking over de teamgrenzen heen. Een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen horen bij deze functie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier