Insurance Claims Supervisor
ALD Automotive
belgium
4 dagen geleden

Uw functie

Als Insurance Claims Supervisor bent u verantwoordelijk voor de operationele leiding en coaching van een team van ongeveer 8 personen die verantwoordelijk zijn voor de analyse en afhandeling van schadedossiers die door onze bestuurders worden geopend.

U zal vanuit onze locatie in Haren werken. U rapporteert aan de Technical & Insurance Manager.

In nauwe samenwerking met uw team weet u de doelstellingen te realiseren en onderneemt u, indien nodig, actie ter bijsturing.

Daarnaast weet u de kwaliteit van de werkprocessen te verbeteren door de procedures en de reporting aan te passen die u toelaten om de activiteit aan te sturen .

Als echte team coach begeleidt u uw medewerkers en verzekert u zich ervan dat ze uw aanbevelingen toepassen. U neemt eveneens deel aan projecten en u bent medeverantwoordelijk voor het kiezen en optimaliseren van de tools die in uw team worden gebruikt.

U bewaart een optimale coördinatie en organisatie van de activiteiten in uw team. U staat garant voor de kwaliteit van de dienstverlening die aan onze klanten wordt geleverd en u zal zelf instaan voor de afhandeling van gevoelige dossiers en het beantwoorden van klachten.

U analyseert de resultaten van uw team, en past uw strategie aan om de resultaten en volumes te kunnen behalen. U heeft regelmatig contact met experten, verzekeraars, carrosserie bedrijven, klanten, management en collega’s van andere departementen van ALD.

Uw werkplek

Met meer dan 1.600.000 voertuigen onder beheer is de ALD Automotive groep Europa's toonaangevende leverancier van lease-

en wagenparkbeheeroplossingen voor bedrijven en particulieren. De Groep is aanwezig in 43 landen over de hele wereld en maakt deel uit van de Société Générale Groep.

Sinds onze start in 1965 vervoegden 250 medewerkers ons team. Onze ambitie? Een uitzonderlijke service bieden aan vlootbeheerders en bestuurders.

Een uitdaging van formaat, die we inlossen met een wagenpark van ruim 60.000 voertuigen.

ALD Automotive is dé referentie in België voor operationele leasing, autoverhuur en Fleet Management. Met een innovatieve blik op multimobiliteit, maatschappelijke kwesties en lease-

ervaringen bieden wij onze klanten ook flexibele oplossingen aan : bedrijfsfietsen, oplaadmogelijkheden, poolfietsen, mobiliteitsapplicaties, consultancy, Telkens rekening houdend met de individuele behoeften van de klant.

ALD Automotive maakt deel uit van de Société Générale-groep en stimuleert zijn medewerkers binnen een boeiend werkkader .

U komt terecht in een gezond bedrijf dat economisch en commercieel solide is. We zijn actief in een sector die volop in verandering is.

Bij ons gaat u dus aan de slag in een werkomgeving waarin ruimte is voor initiatief en groei.

Uw profiel

 • U beschikt over een Bachelor of Master diploma verzekeringen, rechten of economie.
 • Idealerwijze heeft u minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie in de automobielsector.
 • U bent een ervaren People Manager en hebt een directe en transparante aanpak, waarbij u uw team weet te inspireren en motiveren .
 • U bent resultaatgericht en houdt van een uitdaging. U heeft geen moeite met vooropgestelde doelstellingen en deadlines .
 • U heeft ervaring met het optimaliseren van processen en tools.
 • U heeft een commercieel inzicht en u bent klantgericht, zeker in uw mondelinge en schriftelijke communicatie.
 • U heeft zowel gesproken als geschreven een zeer goede kennis van NL, FR en EN .
 • Wat bieden wij u aan?

 • Felbegeerde positie bij een internationale speler met meer dan 6000 werknemers in 43 landen.
 • Een plek in een inspirerende en uitdagende werkomgeving waar teamspirit centraal staat.
 • Aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met een waaier aan extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, bedrijfswagen , hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques
 • Optimale werk-privébalans dankzij 12 ADV-dagen, glijdende uren en een dag thuiswerk per week na één jaar.
 • Personal Lease voor een aantrekkelijke prijs na zes maanden.
 • Uitgebreide coaching en ontwikkelingskansen.
 • Is dit de functie die bij u past? Klik dan op de knop solliciteer nu’ en bezorg ons uw CV met een uitleg over uw ervaring, talenkennis en natuurlijk uw motivatie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier