Student digital marketing (m/v)
Konvert Office Leuven
Heverlee, BE
6 dagen geleden

Profiel

Onze klant lanceert als eerste een permanente online bouwbeurs om zo particuliere (ver)bouwers en vakmensen samen te brengen.

Om hun website verder uit te bouwen en nieuwe adverteerders online te plaatsen, zijn zij op zoek naar een team studenten waar ze op regelmatige basis beroep op kunnen doen om een digitaal bedrijfsprofiel aan te maken voor elke nieuwe klant.

Op basis van de webpagina van de klant in kwestie ga je alle nodige informatie verzamelen om zo een volledig en correct profiel aan te maken op de zoekpagina.

Foto's bewerken, visuals maken en online plaatsen, inspirerende teksten schrijven op basis van verzamelde informatie,.. dit alles klinkt voor jou als peace of cake?

Bovendien heb je een creatieve achtergrond en zoek een een studentenjob waarbij je losse opdrachten aanvaard wanneer het jou past?

Bezorg ons dan je CV via leuven.office konvert.be of bel ons op 016 / 69.45.80

Aanbod

Acties uitvoeren ter ondersteuning van het personeelsbeheer (aanwerving, opleiding, ...). De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden.

De marketingstrategie van de onderneming uitwerken op basis van marktonderzoek. De productontwikkelingsstrategie bepalen of ertoe bijdragen samen met de dienst onderzoek en ontwikkeling, de productieafdeling, de commerciële dienst, .

 • De promotiecampagne van de producten uitdenken en opstarten. Een balans van de marketingacties opstellen en verbeteringen voorstellen.
 • Het marketingbudget uitwerken en voor alle producten van de onderneming opvolgen. Het marketingplan opstellenDe ontwikkeling van de uitvoering van het marketingplan controleren.

  Marketingoperaties van een website coördineren. Marketingstudies uitvoerenCommuniceren met de commerciële diensten, de algemene directie, .

 • Strategieën voor fondsenverwerving voor een goed doel of vereniging opstellenCampagnes voor fondsenwerving sturen. Promotiemiddelen voor de producten uitdenken en de uitwerking controleren.
 • Technische ondersteuning bieden aan commerciële krachten bij de lancering van commerciële actieplannen - Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf dat je door jouw inzet mee op de kaart kan zetten - Flexibel werkregime en 100% thuiswerk - De mogelijkheid om opgenomen te worden in het vaste bestand van jobstudenten, regelmatig nieuwe opdrachten - Correcte verloning - Werken op projectbasis binnen opdrachten waarin je je creativiteit kan inzetten

  Vereiste kwalificaties

 • In het bezit van een degelijke laptop en internetverbinding - Creatieve geesten : bij voorkeur studenten journalistiek, grafische vormgeving, fotografie, marketing,.
 • Software om foto's te bewerken zijn jou niet vreemd en teksten vloeien vlot uit je hand - In staat om zelfstandig te werken - Kennis van canva.
 • com en Pinterest noodzakelijk - Zeer goede kennis NL, overige talenkennis is een plus - Affiniteit met bouw / vastgoed

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier