HR officer (m/v)
Konvert Office Brugge
Veurne, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een prachtig bedrijf in de Westhoek zijn we op zoek naar een pittige HR Officer (m / v). Ben jij gepassioneerd door personeelswerk, heeft loonadministratie geen geheimen voor jou en hou je van een stevige uitdaging in the field van rekruteren .

 • Je krijgt de unieke kans om het hele HR-luik onder je vleugels te nemen en verder uit te bouwen.
 • Aanbod

  Professionele informatie en reglementering opvolgen en actualiseren. Procedures en tools uitwerken en aanpassen voor de opvolging en het beheer van het personeel binnen de organisatie.

  Personeelsbeheer coördineren en dienstverantwoordelijken adviseren. Overleg en sociale dialoog met de personeelsleden of hun vertegenwoordigers organiseren.

  Het tewerkstellings- en het competentiebeleid uitwerken en sturen. Het personeelsbeleid uitwerken volgens de strategische doelstellingen van de organisatieActieplannen opstellen.

  Een dienst of een organisatie leiden. De personeelsadministratie superviseren. Controleren of de wettelijke en reglementaire verplichtingen juist toegepast wordenGepaste maatregelen nemen Een leuke afwisselende Hr-functie met focus op payroll.

  max. haalbaar loon is €3800 bruto voor iemand met 5j ervaring

  Vereiste kwalificaties

  Goede kennis sociale wetgeving Goede talenkennis Nederlands-Frans People manager Een eerste ervaring in een personeelsomgeving is een must

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier