Diagnosetechnieker
BMW JOY'N US
BMW Bilia Verstraeten, Lochristi
4 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Jouw behoefte om voor elk probleem een oplossing te zoeken, helpt jou bij het opsporen van elektrische en mechanische diagnoses.

Dankzij een goede omkadering en regelmatige training slaag je er in om een oorzaak te vinden voor elke foutmelding. Als technisch expert leef je je daarnaast ook uit in de elektrische en mechanische herstellingswerkzaamheden volgens de richtlijnen van BMW.

Je voert deze met de grootste zorg uit. Je houdt je werkplaatsverantwoordelijke op de hoogte over de ondernomen acties, zodat de klanten precies weten wat er aan de hand is en welke werken aan hun wagen worden uitgevoerd.

Dankzij jouw teamgerichte ingesteldheid deel je graag jouw kennis met collega’s. Een trotse eigenaar van een diploma autotechnologie of autotechnieken.

Iemand met minimaal 5 jaar werkervaring als autotechnieker in de sector. Een nauwkeurige werker die grondig kan analyseren.

Je kan tot de kern van de zaak komen en houdt hierbij rekening met alle details. Een plichtsbewuste en betrouwbare collega die zelfstandig kan werken, maar ook graag in team werkt.

Collega’s kunnen op jou rekenen. Je kijkt uit naar een samenwerking op lange termijn en woont in de regio van de concessie.

Een boeiende en gevarieerde job waarin jij als technisch expert kan uitblinken in jouw vak. Werkplezier in een voltijdse, vaste betrekking.

Een boost voor je professionele ontwikkeling dankzij regel... Originele vacature is te vinden op StepStone.be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.

ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier