Arbeider PE lassen (m/v)
Konvert Construct Houthalen
Houthalen-Helchteren, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren is Konvert Construct Houthalen opzoek naar een gemotiveerde arbeider PE lassen en pompinstallaties.

Heb jij kennis van elektriciteit, PE-lassen en sanitair? Kan je goed met een minigraver overweg? Kan je zelfstandig werken en heb je een rijbewijs B / BE?

Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Aarzel niet en solliciteer meteen voor deze vacature via het e-mailadres van houhalen.

construct konvert.be of op het nummer 011 / 60.33.67

Aanbod

De mengsels van de assemblage- en bekledingsproducten (mortel, ...) aanmaken. De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones.

De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten. De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren.

De werf opruimen en schoonmaken (materiaal, werktuigen, ...). Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen.

Het terrein of de constructie opruimen, uitgraven of ophogen. Kabels voor elektriciteit door de buizen trekken. Producten aanmaken (mortel, plamuur, lijm, .

 • Sleuven graven - Optie vast na een geslaagde interim-period - Verloning volgens de bouwbarema's - Fijne werksfeer
 • Vereiste kwalificaties

 • Hands-on mentaliteit en een grote dosis motivatie - Ervaring minigraver - Kennis elektriciteit, PE-lassen en sanitair - Rijbewijs B, BE is een pluspunt
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier