Graduate Position: Young Graduate with passion for Supply Chain
UNILIN
Wielsbeke
14 uur geleden
source : Student.Be

We zijn op zoek naar smart talent (Bachelors of Masters die net starten of met een eerste werkervaring) om de basis van de toekomst te creëren.

Elk jaar rekruteren we jong talent en voorzien we hen met de mogelijkheid om verder te ontwikkelen samen met onze organisatie.

We zijn op zoek naar teamplayers die verder willen bouwen aan ons succesverhaal.

Als Young Graduate with passion for Supply Chain zal je betrokken worden bij het identificeren en behandelen van diverse verbeteringsprojecten, investeringsopportuniteiten en haalbaarheidsstudies.

Je leert de problematiek van onze business kennen en helpt zo mee aan de detectie en analyse van projecten rond aankoop en sourcing, transport en distributie, voorraad-, en productieplanningsystemen, warehouse organisatie, verpakkings- en labellings-optimalisaties, lead time reducties, prijsberekeningen Heel vaak in een internationale context.

Je krijgt de kans om de operationele logistieke processen en systemen te leren kennen en managen. Verder voer je binnen jouw projecten kosten-baten analyses uit teneinde elke mogelijke impact van de implementatie te kennen en zo de financiële gezondheid en continuïteit van de organisatie te kunnen waarborgen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier