Klantendienstmedewerker 38u (m/v)
Konvert Interim Oostende
Oostende, BE
1 dag geleden

Profiel

Ben jij iemand die graag mensen helpt en te woord staat? Kan je dit vlot in het Nederlands? Lees dan snel verder! In de functie van Customer service werk je samen met je collega's in teamverband om het service level zo hoog mogelijk te houden.

Dit doe je door op een vriendelijke manier klanten bij te staan met hun uitdagingen. Door gerichte vragen te stellen, zoek je de nood van de klant en tracht je een antwoord te bieden.

Hiervoor zoek je gegevens op via de computer, verwerk je de ontvangen informatie en volg je het administratief op. Heb je de klant goed geholpen?

Vraag steeds met een glimlach wat je nog meer voor hun kan betekenen.

Aanbod

Zich voorstellen aan de telefoonDe identiteit en de gegevens van de gesprekspartner controleren (klantnummer, adres, ...).

Digitale opvolgingsdocumenten van de oproep invullen. Het doel van de oproep kenbaar maken of identificeren (bestelling, verkoop, informatie, reclame, bijstand, .

 • De beschikbaarheid van het product, de dienst controlerenDe gegevens van de bestelling, de reservatie, ... invoeren.
 • Behandelt : Binnenkomende oproepen (consumentendienst, opnemen van bestellingen, bijstand en hulp aan klanten, ...) Een uitdagende job waarbij je elke dag wel iets bijleert.

  De werksfeer in dit dynamische bedrijf is fantastisch! De collega's zijn stuk voor stuk toppers! Je werkt in een flexibel uurrooster van maandag tot zondag tussen 8u00 en 22u00 waar we rekening houden met uw voorkeuren.

  Hiervoor ontvang je een basis loon, aangevuld door maaltijdcheques vanaf 6 maand, premies voor de uren na 20 uur en op zondag en feestdagen.

  Bovendien voorziet de werkgever gratis fruit, water, koffie, soep... op de werkvloer! Kom je van iets verder? Dan kan je een parkeerkaart aanvragen.

  Woon je dichtbij? Dan is het vlot bereikbaar per fiets of met het openbaarvervoer (10 min van station).

  Vereiste kwalificaties

 • Je wordt flexibel ingepland van maandag tot zondag tussen 6 en 22 uur - Je kan vlot Nederlands spreken, lezen en schrijven - Kennis van het Frans is een pluspunt - Je bent klantgericht met een commerciële toets - Je kan vlot overweg met een computer - Je bent gemotiveerd en leergierig - Geen relevante ervaring nodig - Je kan aanwezig zijn op de sollicitatie dag op 18 / 11 / 2020 en 10 / 12 / 2020- Je kan opstarten op 20 / 11 / 2020 of 10 / 12 / 2020.
 • Je hebt de eerste maand geen verlof gepland
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier