Senior ICT Recruiter
Smals
Brussels, Brussels, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor een versterking van ons HR-team zijn we op zoek naar een Senior ICT Recruitment Consultant.

Je bent verantwoordelijk voor rekruterings- en selectieopdrachten via sociale media voor zowel interne als externe klanten.

Je analyseert de rekruteringsbehoeften. Je initieert, ontwikkelt en voert arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentplannen uit via sociale media.

Hierna identificeer je potentiële, actief en latent zoekende kandidaten via gebruik van sociale media, via searches op jobsites en via onze databank.

Je voert telefonische screenings uit, staat in voor diepte-interviews en stelt kandidaten voor via uitgebreide rapportering.

Je ontwikkelt doeltreffende netwerken en maakt optimaal gebruik van interactieve media. Je verzorgt de continue groei van het Smals-netwerk op sociale netwerksites.

Ook voor algemene HR-opdrachten kan je worden ingeschakeld als projectmedewerker, waarbij rekening wordt gehouden met je interesses en verworven expertise.

 • Je behaalde een masterdiploma met een specialisatie in Human Resources en hebt een sterke affiniteit met ICT. Je beschikt over een professionele ervaring op het vlak van rekrutering of executive search;
 • vooral je expertise in de rekrutering van informatici interesseert ons.

  Je hebt veel ervaring met de proactieve werving van deze doelgroep via sociale media alsook met het opzetten van doelgerichte arbeidsmarktcommunicatie en marketingacties.

  Het is je gedreven inzet, overtuigingskracht en flexibiliteit die we zoeken.

  Je beschikt over uitstekende mondelinge en redactionele vaardigheden in het Nederlands en het Frans.

  Een goede kennis van MS Office (Word, Excel) is een pluspunt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier