Accountmanager Operations
Fost Plus
Vlaams-Brabant, Brussels, Vlaams-Brabant, BE
14 dagen geleden
source : Jobat

Wat zal je onze Accountmanager Operations doen?

In essentie ben je het aanspreekpunt voor jouw klanten : intercommunales, grote steden, overheden waarbij je actief deze klanten bezoekt, en weet met hen een solide vertrouwensband op te bouwen.

Voor Fost Plus zijn onze klanten immers ook onze partners.

Dit doe je niet enkel door je dynamiek, maar ook omdat je weet je klanten warm te maken voor nieuwe initiatieven, helpt budgetten te bewaken en juiste tarieven te onderhandelen.

Daarom zijn we op zoek naar .

Nee, niet die witte raaf, maar wel die man of vrouw die diplomatisch is, analytisch sterk, luistervaardig en met een sterke overtuigingskracht en ingebakken verantwoordelijkheidsbesef.

Iemand die weet van aanpakken, staat voor kwaliteit, samenwerking en efficiënt handelen en een goede teamplayer is. Hiervoor heb je een masterdiploma op zak, of weet je dit te evenaren door relevante werkervaring.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier