Grond- en wegeniswerker (m/v)
Konvert Construct Ieper
Langemark-Poelkapelle, BE
14 uur geleden

Profiel

Voor een firma regio Langemark- Poelkapelle zoeken we dringend een grond- en wegeniswerker. Taken : grondwerken met schop, plaatsen van borduren en klinkers, buizen leggen, etc.

Aanbod

De mengsels van de assemblage- en bekledingsproducten (mortel, ...) aanmaken. De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones.

De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten. De werf opruimen en schoonmaken (materiaal, werktuigen, ...).

De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren. Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen.

Producten aanmaken (mortel, plamuur, lijm, ...) Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode.

Vereiste kwalificaties

Ervaring in grond- en / of wegenwerken is een groot pluspunt. Je hebt geen fysieke klachten en zit er niet mee in de handen uit de mouwen te steken.

Rijbewijs B is belangrijk, C(E) is een meerwaarde. Je hebt een goede kennis van ofwel Nederlands, Frans of Engels. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier