Techniek & engineering
Colruyt Group
Ath, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Vacatureomschrijving Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker.

Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in onze distributiecentra in Ollignies of Ghislenghien. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een 'peter'.

Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie-

en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig.

Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren.

Er heerst een aangename werksfeer : iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen?

Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening.

Bekijk in deze 360 -video welke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in onze distributiecentra in Ollignies of Ghislenghien. Profiel

 • Vakkennis - Je beschikt over een A2-diploma elektromechanica of elektriciteit maar hebt in de eerste plaats een passie voor je vak.
 • Een zevende jaar automatisatie is een pluspunt.

 • Ervaring - Je hebt al een eerste ervaring in een industriële omgeving en gebruikt deze technische kennis om machines te onderhouden.
 • Je deelt ook graag je kennis met je collega's.

 • Flexibiliteit - Je werkt voltijds in een tweeploegensysteem : de ene week werk je van 6 tot 14 uur, de andere van 14 tot 22 uur.
 • Veiligheid - Je gaat gestructureerd en voorzichtig te werk. Ook wanneer je onverwachte pannes oplost, zorg jij ervoor dat de machines geen enkel gevaar vormen voor je collega's.
 • Talenkennis - Je spreekt vlot Frans zodat je goed kan samenwerken. Wij bieden
 • Opleiding on the job - De eerste 4 tot 6 maanden krijg je een opleiding en sta je meteen met beide voeten in de praktijk.
 • Zo leer je veel bij in een hoog tempo.

 • Veel afwisseling en verantwoordelijkheid - Je krijgt een gevarieerd takenpakket waarin je zelf veel verantwoordelijkheid draagt.
 • Want draait het machinepark niet goed? Dan stuurt dat de volledige distributie in de war.

 • Werk-privébalans - Je kent je werkschema altijd ruime tijd op voorhand, zodat je jouw privéleven makkelijk kan plannen.
 • Groeikansen - Dankzij onze interne opleidingen en de ervaring van je collega's verbeter je voortdurend je technische kennis.
 • Zo blijf je groeien en word je een specialist in automatisatie in verschillende sectoren.

 • Extralegale voordelen - Boven op je nettoloon krijg je extralegale voordelen zoals winstdeelname, groepsverzekering en maaltijdscheques. Delen
 • Reistijd berekenen Je vervoermiddel Auto Openbaar vervoer Fiets Lopend Wat is je vertrekpunt? Sollicitatiestappen 1. Je solliciteert We bekijken je online sollicitatie en cv grondig, en gaan na of die aansluit bij het profiel voor de job.
 • Binnen de 2 weken hoor je van ons. Het verdere verloop kan voor sommige functies lichtjes verschillen. 2. We bellen even Het is mogelijk dat we je bellen en naar je motivatie vragen.

  We gaan na of je een goed zicht hebt op de functie en bespreken een paar praktische zaken zoals mobiliteit, mogelijke startdatum en loonverwachting.

  3. Eerste kennismaking & online testen Onze recruiter gaat dieper in op je cv, motivatie en competenties voor de job. En jij kan al je vragen stellen.

  Vooraf krijg je thuis een online vragenlijst over je persoonlijkheid, we testen ook je redeneervermogen. 4. Een babbel met je toekomstige leidinggevende Dit is een wederzijdse kennismaking.

  Jullie praten uitgebreider over je competenties, de inhoud van de job en wie jij bent. Eventueel krijg je een praktische proef.

  5. We gaan er samen voor Hebben we een match? Welkom in je nieuwe team! Vakgebied Techniek & engineering Van autotechniekers en elektriciens, over service-

  techniekers en werfcoördinatoren tot ingenieurs en architecten : samen onderhouden ze de voertuigen, machines of gebouwen van de hele groep.

  Ze voeren installatie- en herstellingswerken uit, maar zorgen evengoed voor vernieuwing en uitbreiding van ons 'state of the art' machinepark.

  Vast staat dat je in contact komt met heel wat verschillende technieken. Jouw vakkennis en die van je vele collega's is voor ons onmisbaar.

  Ingenieurs kunnen op verschillende afdelingen aan de slag, wat hun interesses en specialisaties ook zijn. Denk bijvoorbeeld aan groene energie, automatisering, waterzuivering en het futureproof maken van onze gebouwen en winkels.

  Of bij Research & Development, waar je aan de slag gaat met liquid ice, robotica, vertical farming

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier