Ontwerper tekenaar (m/v)
Konvert Interim Ieper
Ieper, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een firma in Ieper zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontwerper / tekenaar. Dit bedrijf staat in voor maatwerk in roestvrij staal, voornamelijk voor de voedingsindustrie.

Met behulp van een 3D-Tekenpakket (Solid Edge) worden machines / constructies ontworpen en uitgewerkt, om zo in overleg met de klant te komen tot een optimale oplossing.

In de aanvangsfase krijg je hierbij begeleiding van een ervaren projectingenieur. Na goedkeuring van het ontwerp volgt de omzetting naar een productieorder met bijhorende werkvoorbereiding en productietekeningen.

Verder moet het project worden opgevolgd tijdens de productie, moet er een handboek worden gemaakt met onder andere wisselstukkenlijsten, technische handleiding, CE documenten, risicoanalyse, enz

Aanbod

Voor de job is een passende verloning voorzien in functie van jouw ervaring. Verder voorziet het bedrijf ook een opleiding en kom je terecht in een team van gemotiveerde medewerkers. Interim met optie vast.

Vereiste kwalificaties

Voor deze functie zoeken wij naar een Industrieel Ingenieur Elektromechanica Je beschikt over een goed ruimtelijk en technisch inzicht en kan de nodige creativiteit aan de dag leggen.

Een vlotte kennis van de PC is noodzakelijk (Office, CAD, Windows). Kennis van Solid Edge is een pluspunt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier