Project manager automotive
Whoohoo
Gent, Belgium
3 dagen geleden

Over de functie

Als project manager sta je in voor de opvolging van een project van A tot Z. Dit houdt in dat je instaat voor de studies, offertes, planningen, budgetten.

 • Je waakt eveneens over technische aspecten en geeft mogelijke bijsturingen door aan de verantwoordelijke van de betrokken afdeling.
 • Je coördineert het project in elke fase, de kick-off tot de levering bij de klant ter plaatste.

  Functie eisen

 • Master elektromechanica met 5 jaar ervaring
 • Je bent klantgericht, commercieel ingesteld
 • Je bent georganiseerd, een echte planner
 • Over het bedrijf

  Het bedrijf is internationaal actief in de automotive sector. Hierdoor slepen ze de meest uitdagende en afwisselende projecten binnen.

  Ze hechten veel waarde aan hun werknemers en voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en maken interne doorgroeimogelijkheden mogelijk! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier