IT Support Engineer
Monitor HR Consulting
Belgium
19 uur geleden
source : Experteer

Jouw uitdagingAls IT support engineer ben jij het eerste aanspreekpunt bij een technisch probleemJe begeleidt de klant bij uiteenlopende hardware, netwerk- en systeemvraagstukkenJe stelt de juiste vragen om tot de kern van het probleem te komen en de gepaste oplossing aan te reiken.

Hierbij bied je zowel first als second line support.Is de situatie complexer, dan stuur je - in overeenstemming met de planning - onze field service engineers op pad om het probleem ter plaatse op te lossen.

Je blijft in communicatie met je collega op de baan en informeert de klant van zodra de opdracht is afgerond. Hierbij geef je de nodige toelichting zodat de klant met een tevreden gevoel terugblikt op deze interventie.

Wij zoekenEen echte problem solver’ met een passie voor IT!Je houdt ervan om problemen te analyseren.Je krijgt een kick bij het vinden van de best passende oplossing.

Kortom : probleemoplossend denken is jouw kernkwaliteit en tevreden klanten zijn jouw doel.Daarnaast is een eerste werkervaring in een IT support omgeving een musthave en komt ervaring in een functie als first of second linesupport ongetwijfeld van pas.

Ben je ook nog eens tactvol, communicatief sterk en kan je je naast het Nederlands vlot uitdrukken in het Frans? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken!Ons aanbodJe komt terecht in een groeiende KMO en een topteam waarin je je ten volle kan ontplooien.

Je werkt met de nieuwste technologieën en toonaangevende klanten en kan rekenen op een motiverend salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen en de nodige tools en materialen.

Een boeiende en afwisselende job met een brede verantwoordelijkheid, veel eigen inbreng, kansen om te groeien én de nodige dosis fun!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier