Promotor / Fondsenwerver Artsen Zonder Grenzen M/V/X (gans Vlaanderen)
Artsen Zonder Grenzen
Brussel
4 dagen geleden
source : Student.be

Description de l'entreprise

Artsen en journalisten waren geschokt door de gruwel tijdens de onafhankelijkheidsoorlog van Biafra (in Nigeria). Omdat ze niet alleen wilden helpen, maar ook getuigen over wat ze zagen, richtten ze in 1971 een nieuwe organisatie op : Artsen Zonder Grenzen.

Vandaag zijn we een internationale organisatie, met honderden projecten in tientallen landen , maar onze missie is niet veranderd.

Onze teams zetten alles op alles om slachtoffers van oorlogen, van rampen, en van epidemieën te kunnen verzorgen. Nog steeds zijn we verontwaardigd wanneer mensen niet de medische hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben, en nog steeds vinden we het belangrijk dat we die verontwaardiging publiek kunnen maken.

Om dat te kunnen doen, zorgen we ervoor dat we onafhankelijk zijn van alle mogelijke politieke, economische, militaire of religieuze machthebbers.

Onze financiering komt voor 99% van particulieren , waardoor we volledig zelf kunnen beslissen welke hulp we waar verlenen.

We zijn neutraal en hebben maar één belang voor ogen : dat van onze patiënten . En hoe zwakker en kwetsbaarder de patiënt, hoe harder we voor hem vechten.

In ons veldhospitaal, in onze operatiezaal, in onze mobiele hulppost - en als het moet ook op de publieke tribune.

Artsen Zonder Grenzen krijgt erkenning in 1999 met de Nobelprijs voor de Vrede. De onderscheiding geldt niet alleen voor ons medische werk, maar vooral ook voor ons optreden als pleitbezorger voor bevolkingsgroepen in nood.

Het geldbedrag dat verbonden is aan de prijs besteedden we aan een internationale campagne voor betaalbare medicijnen voor de armste bevolkingsgroepen in de wereld.

Description de la fonction

Artsen Zonder Grenzen werft promotors / fondsenwervers aan in Vlaanderen (M / V / X)!

Wil je graag werken binnen een dynamische en daadkrachtige organisatie als Artsen Zonder Grenzen? Ben je communicatief? Hou je van sociaal contact en ben je ook een vleugje commercieel?

Dan is dit iets voor jou!

De functie :

Elke week ontvang je van ons je weekplanning en promoot je samen met je collega's het medisch - humanitaire werk dat onze organisatie realiseert over de hele wereld, met het doel om regelmatige schenkers voor ons noodhulpfonds aan te trekken.

Mogelijke locaties : winkels, ziekenhuizen, universiteitscampussen, evenementen, ...

Profil recherché

Je bent positief ingesteld en dynamisch.

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en staat achter de doelstellingen van Artsen Zonder Grenzen.

Je bent een doorzetter en je spreekt vlot Nederlands.

Je beschikt over eigen vervoer en het stoort je niet om je te verplaatsen over gans Vlaanderen (*)

Bij het opmaken van onze weekplanning houden we zoveel mogelijk rekening met je woonplaats. Je werkt trouwens 6u + 30 min pauze, maar we betalen voor een werkdag 7,5 uur om je verplaatsingstijd te compenseren.

Nous offrons

Je kan minstens 1 dag per week werken (bij voorkeur zaterdag), eventueel ook tijdens de schoolvakanties.

Een job die combineerbaar is met studies of ander werk.

Je krijgt van ons een interne opleiding.

Verplaatsingsonkosten worden volledig terugbetaald.

Een aantrekkelijk salaris + forfaitaire dagvergoeding van 10 euro.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier