Gedreven calculator in de metaalsector
AGO Jobs & HR
Otegem, West-Vlaanderen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Ago Technics werft een gedreven calculator aan voor een familiale en toekomstgerichte KMO werkzaam in de fijnere metaalindustrie te Otegem.

Tijdens deze functie zal je als projectverantwoordelijke het project integraal op jou nemen : van voorbereiding tot productie.

Hierbij voer je volgende taken uit : - Prijsaanvraag- Checken van lastenboeken - Opstellen van productietekeningen- Dossierbeheerder-

Bestellingen plaatsen- Aanspreekpunt voor klant en leverancier

Je bent in het bezit van een technisch diploma of bent gelijkgesteld door ervaring én mechanica en techniek liggen je nauw aan het hart.

Je bent ambitieus en hebt doorgroeicapaciteiten. Je kan technische tekeningen met de vingers in de neus lezen.Je beschikt over een analytisch vermogen, je bent een pietje precies en communicatief sterk.

Je ervaring in de metaalsector is een pluspunt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier