verkoper in gezondheids- en welzijnsector, regio genk
Randstad
Genk, Limburg
4 dagen geleden

job description

Voor een parapharmacie te Genk zijn we op zoek naar verkopers gespecialiseerd in de gezondheids- en welzijnsector. - Je onthaalt de klanten en gaat de behoeften van de klant na.

 • Je geeft de klant gepersonaliseerd advies.- Je bent geïnteresseerd in het productenaanbod en verdiept je daar in.- Je bedient de kassa en vult de goederen aan in de rekken.
 • Gerelateerde trefwoorden : schoonheid, verzorging, schoonheidsspecialist, diëtist, naturopaat, naturopathie, assistant-apotheker, aromatherapeut, aromatherapie, welzijn, gezondheid, verkoper, verkoopster, Genk, winkel, fulltime, parttime, voltijds, deeltijds.

  qualification

  Je hebt een opleiding schoonheidsspecialist, diëtist, naturopaat, assistant-apotheker, aromatherapeut of iets gelijkaardigs genoten.

  Je werkt drie zaterdagen per maand.Je bent onmiddellijk beschikbaar.Je bent klantvriendelijk. De keuze tussen een voltijdse of een deeltijdse job.

  Je komt terecht in een snelgroeiend bedrijf.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier