.Net Software Eng. met passie voor robotica en automatisering
Austin Bright
East Flanders
3 dagen geleden

Introduction

Kom je als ontwikkelaar graag in contact met alle facetten van het product? Dan is deze functie misschien iets voor jouw.

Dit Gavers bedrijf is actief op verschillende fronten, gaande van software ontwikkeling, automatiseringsprocessen tot robotica en dit voor klanten uit verschillende sectoren.

Wanneer je hier als ontwikkelaar binnenkomt, kom je terecht in een hechte groep van ongeveer 25 mensen bestaande uit zowel mechaniekers als ingenieurs.

Responsibilities

Jouw verantwoordelijkheden : .Net Software Engineer

Binnen dit bedrijf wordt iedereen aanzien als verantwoordelijk voor heel het product. Je bent verantwoordelijk voor de hele levenscyclus van het product.

Daarnaast kan je ook ingezet worden op projecten rond mechanica en elektronica, iedereen draag hier graag zijn steentje bij.

Profile

Jouw profiel : .Net Software Engineer

 • Je hebt naast een brede kennis in informatica, ook interesse in of ervaring met verschillende zaken binnen de elektronica en mechanica.
 • Je bent in het bezit van een bachelor- masterdiploma in informatica, ingenieurswetenschappen of computerwetenschappen.
 • Je bent vlot in de omgang en flexibel als persoon omdat je vaak op verschillende domeinen actief zal zijn.
 • Als persoon ben je ruimdenkend en schrik een buitenlands verblijf jouw niet af. Tevens sta je open voor opbouwende kritiek.
 • Als leergierig persoon wil je naast ontwikkeling ook graag zaken bijleren in robotica en automatiseringsprocessen.
 • Location : .Net Software Engineer - Gavere

  Job Offer

  Ons aanbod : .Net Software Engineer

 • Je werkt voor een bedrijf met een internationaal cliënteel die steeds met de nieuwste technologieën werkt. Daarnaast kom je terecht in een toekomstgericht bedrijf die jou op verschillende domeinen wilt laten bijleren.
 • Bv. Naast ontwikkeling, krijg je opleidingen in mechanica, elektronica en automatiseringsprocessen.

 • Op vlak van doorgroeimogelijkheden ben je jouw eigen beperking. Mensen worden hier gestimuleerd om steeds het uiterste uit hun loopbaan te halen.
 • Functies als teamlead, project manager of het leiden van een nieuwe R&D afdeling is hier een mogelijkheid.

 • Naargelang je kennis en ervaring krijg je een heel aantrekkelijk loon dat verder wordt aangevuld met extralegale voordelen als een bedrijfswagen, DKV verzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, gsm-abonnement en laptop.
 • Omdat ze fier zijn op de producten die ze aan hun klanten aanbieden, is er de mogelijkheid om deze persoonlijk ook voor te gaan stellen.
 • Dit geeft jou de kans om ook op communicatief vlak veel ervaring op te doen.

  Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply austinbright.

  com of bel ons op het nummer 02 808 33 55 .We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

  Keywords : .Net / C# / ASP.NET / SQL / OO

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier