Studio Designer
Wolf Oil
2620 Hemiksem, BE
2 dagen geleden

Beschrijving van het bedrijf

Wolf Oil Corporation is een bedrijf dat de wereld van de smeeroliën drastisch aan het veranderen is.

Dit zullen we ook blijven doen in de toekomst. Wij zijn de uitdagers in onze sector en we durven anders te denken. Meer informatie kan je vinden op onze website

De sterke groei van onze eigen merken Wolf & Champion op internationaal niveau (verdeeld over meer dan 90 landen) samen met onze ambitieuze visie voor de toekomst, zorgt ervoor dat we op zoek zijn naar nieuwe medewerkers om samen verder te bouwen aan deze toekomst.

Functieomschrijving

Om het Studioteam binnen Marketing te versterken zijn we op zoek naar een ervaren Cross-Media Studio Designer die zijn weg vindt in zowel een online als offline omgeving om zo onze internationale klanten optimaal te ondersteunen, en onze leidinggevende en innoverende positie in de markt verder uit te bouwen.

Je helpt mee bij het uitdenken en uitwerken van strategische projecten die een cross-mediaal inzicht en een creatieve geest vereisen.

Je gemotiveerde en flexibele attitude zorgt ervoor dat je deadlines de baas bent en je je engageert tot het op tijd afleveren van een kwalitatief eindproduct.

 • Je vertaalt creatieve grafisch concepten naar werkbare, functionele designs binnen de richtlijnen van onze drie huismerken (Wolf lubricants, Champion lubricants en Wolf Oil Corporation) zowel in een offline als online omgeving.
 • Je hebt een excellente kennis van verschillende programma’s zoals Indesign, Photoshop en Illustrator wat ervoor zorgt dat je een efficiënte oplossing hebt voor verschillende uitdagingen.
 • Je vertaalt de content voor de websites naar grafische, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke toepassingen : landingspagina’s, banner, animated gifs en andere grafische elementen van onze websites.
 • Je ontwerpt en produceert brochures, advertenties, catalogi en infographics en maakt documenten drukklaar.
 • Je denkt mee na en komt proactief met voorstellen om je eigen workload te beheren en de efficiëntie te verhogen van processen.
 • Je bewaakt de merkidentiteit, zorgt voor consistentie binnen alle uitwerkingen en behoudt het overzicht van alle grafische elementen
 • Functie-eisen

 • Je hebt 3 jaar ervaring als DTP’r, grafisch vormgever / webdesigner, of je kan ons overtuigen dat je het gebrek aan ervaring compenseert met een enorme gedrevenheid.
 • Je kent de courante grafische programma's beter dan je eigen broekzak, en wil steeds de recentste versies zo snel mogelijk onder de knie krijgen.
 • Kennis en / of ervaring met Adobe Creative Cloud en Microsoft Office zijn belangrijke troeven.

 • Kennis van fotografie, video opname, html en CSS, en social media publishing zijn een plus.
 • Nauwkeurigheid, gedrevenheid, en oog voor detail vind je vanzelfsprekend.
 • Je kan zelfstandig werken, denkt in oplossingen en creëert toegevoegde waarde met jouw designs, creativiteit zit in jouw natuur.
 • Je bent vlot in het Engels
 • Extra informatie

  Een gevarieerde en uitdagende functie binnen een dynamisch Belgisch bedrijf met een internationaal profiel, waar nog tal van realisaties en veelbelovende projecten te verwachten zijn.

  Je wordt opgenomen in een enthousiast team waar je kan rekenen op een degelijke opleiding en ondersteuning, maar waar je tevens voldoende ruimte krijgt om je vaardigheden ten volle aan te wenden en te ontwikkelen.

  Je speelt een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van de internationale activiteiten. Daarnaast kan je rekenen op een motiverend salarispakket, aangevuld met diverse extralegale voordelen.

  Standplaats vacature

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier