Master Industriële Wetenschappen Chemie - Management Trainee
SGS SA
Antwerpen, Vlaanderen, Belgium
4 dagen geleden

Profiel :

Je bezit een Master diploma Industriële Wetenschappen Chemie, Biochemie of andere wetenschappelijke richting. Indien je daar ook nog een extra opleiding bedrijfsbeleid aan hebt gekoppeld, is dat uiteraard een grote meerwaarde.

Verder beschik je bij voorkeur over enige jaren werkervaring zodat het meeste groen al achter je oren verdwenen is!

Je belangrijkste troeven zijn je ondernemerschap en je hands-on mentaliteit. Het schrikt je niet af verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig te werken.

Daarnaast ben je zowel een teamplayer als people manager.

 • Je hebt sterke analytische vaardigheden en benadert complexe situaties vanuit een breed en innovatief perspectief. Je kan je ergens echt in vast bijten;
 • voor elk probleem vind je een werkbare oplossing!

  Onze witte raaf beschikt daarnaast uiteraard over de nodige stressbestendigheid, empathie, klantgerichtheid, maturiteit en gedrevenheid.

  Als toekomstig manager zijn besluitvaardigheid en gezonde ambitie ook onontbeerlijke eigenschappen.

  Aangezien we in een internationale omgeving werken, spreek en schrijf je vlot Engels. Andere talen zijn natuurlijk mooi meegenomen.

  Aanbod :

  Je komt terecht in een stabiel en internationaal bedrijf met goede reputatie. Je werkt in een ambitieuze werkomgeving, waar je je technische competenties en leiderschapscapaciteiten verder kunt ontwikkelen.

  Verder krijg je de nodige vrijheid en zelfstandigheid om initiatieven te lanceren en groeiprojecten te begeleiden zodat SGS nog beter wordt in haar dienstverlening.

  Uiteraard staat daar een aantrekkelijk loon, een degelijke opleidingsperiode en reële doorgroeikansen tegenover.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier