Bullchauffeur
agilitas
Gent
4 dagen geleden

Jouw taken

Je voorziet de installatie van een constante hoeveelheid grondstoffen met de juiste kwaliteit. Met de bulldozer rijd je steeds op een veilige en efficiënte manier.

Je controleert de bulldozer voor vertrek. Bij een probleem, rapporteer je aan de brigadier.

Je profiel

Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs. Het is mooi meegenomen als je reeds ervaring hebt als chauffeur.

Het is belangrijk dat je een attest hebt voor het besturen van een bulldozer of zeker bereid bent dat attest te halen. Voor ons is het van belang dat je jouw veiligheid en die van anderen op de eerste plek zet.

We verwachten ook dat je op een zelfstandige manier kan werken. Het is een pluspunt als je bovendien nog eens leergierig bent.

Samenwerken als team vormt voor jou geen enkel probleem. Je hebt ook geen probleem om de opgelegde procedures te volgen.

Wat bieden wij jou?

We stellen je te werk in een sterk bedrijf met een marktconform loon met extralegale voordelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier