Vlaamse Overheid - Technisch beheerder geluidsmetingen
StepStone
BRUSSEL, België
9 uur geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Je komt terecht in een afwisselende functie waarbij je de medeverantwoordelijkheid krijgt over het technische beheer van ons geluidmeetnet.

Je maakt de nodige afspraken met o.a. de eigenaars van de gronden, externe leveranciers, en zorgt ervoor dat alles technisch in orde is zodat de meetinstrumenten geïnstalleerd kunnen worden.

Je bent zelf ook een handig iemand die de nodige zaken kan installeren en je schrikt niet terug van zwaar werk. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het vlotte verloop van de metingen en de kalibratie van de toestellen.

Je gaat na of de gegevensverzameling correct en volledig is en je zorgt ervoor dat de meeteenheden technisch in orde blijven.

Dit impliceert dat je ook op verplaatsing gaat voor het oplossen van eventuele storingen, het uitvoeren van preventief onderhoud en voor het uitvoeren van eventuele specifieke metingen met mobiele meetapparatuur.

Zodra alle data verzameld is en je voldoende ingewerkt bent, word je ook verantwoordelijk voor de eerste data-analyse. Je verzorgt de gegevensverzameling en regelmatige rapportering van de meetresultaten, de correlatie met externe gegevens (bv.

vluchtdata afkomstig van de luchthavens) en je geeft ondersteuning bij het opmaken van rapporten, statistieken en analyses.

Daarnaast help je ook burgers verder die met vragen zitten rond geluidsoverlast op basis van de data die je verzameld hebt.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij 'hoe solliciteren'. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Wie zoeken we

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarden :

Deze vacature wordt opengesteld als een knelpuntfunctie waardoor er afgeweken kan worden van de diplomavoorwaarde :

1) Je hebt een bachelorsdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid (de volledige lijst vind je hier : https : / / overheid.

vlaanderen.be / Bijlage02) binnen het studiegebied industriële wetenschappen en technologie of Handelswetenschappen en Bedrijfskunde (voorbeelden van richtingen die hieronder begrepen worden : Toegepaste informatica, Elektronica-ICT, Informatiemanagement, Telecommunicatietechnieken, Industriële informatica, InternetofThings, Elektromechanische systemen, ).

2) Je bent in het bezit van een rijbewijs B

1) Je bent in het bezit van een rijbewijs B

2) Je hebt een eerste functierelevante ervaring met één van onderstaande zaken

o toegepaste informatica,

o Elektronica-ICT,

o Informatiemanagement,

o Telecommunicatietechnieken,

o Industriële informatica,

o InternetofThings,

o Elektromechanische systemen.

Wat bieden we

 • Je krijgt een contract van onbepaalde in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111. Op https : / / www.
 • vlaanderen.be / werken-voor-vlaanderen / salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.

 • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en / of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
 • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie.
 • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.

 • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).
 • Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https : / / www.vlaanderen.be / werken-voor-vlaanderen

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier