Quality Manager
Hilton Foods Belgium
Desteldonk, Oost-Vlaanderen, België
3 uur geleden
source : Jobat

In onze business is het continu verzekeren van de kwaliteit van onze producten en de voedselveiligheid cruciaal. Als Quality Manager sta je met jouw team bestaande uit 1 Quality Assistent en 3 Quality Controllers borg voor het garanderen van de minutieuze toepassing van alle policies terzake door al onze medewerkers.

Je bent hét aanspreekpunt voor klanten, leveranciers, kwaliteitscertifiëerders en inspectiediensten voor kwaliteits- en voedselveiligheid gerelateerde vragen.

Je zoekt voortdurend verbeterpunten, werkt voorstellen uit en zorgt er voor dat deze worden geïmplementeerd.

Uiteraard volg je alle reglementeringen van kort bij op en zorg je ervoor dat jouw kennis steeds up-to-date is.

Je bent lid van het lokale management team en rapporteert rechtstreeks aan de sitemanager. Naast de jobgerelateerde kennis (reglementering, microbiologische processen, kwaliteitssystemen), bij voorkeur verworven in de voedingsindustrie ( vers ), heb je de leiderschapscapaciteiten die noodzakelijk zijn om jouw team voortdurend op een hoog niveau te doen functioneren.

Situationeel leidinggeven kent voor jou dan ook geen geheimen. Je bent doortastend bij het nemen van beslissingen en beschikt over het nodige charisma en overtuigingskracht zodat alle medewerkers op één lijn zitten op vlak van kwaliteit en voedselveiligheid.

Op dat gebied ben je niet bereid tot compromissen.

Je bent vlot Nederlandstalig en trekt goed je plan in het Engels.

Als lid van het management team speel je een voortrekkersrol bij het creëren van een bedrijfsklimaat waarbij ons strategisch kompas, met als sleutelwoorden toewijding, ambitie, nieuwsgierigheid, ondernemerschap en weerbaarheid, de standaard wordt.

Uiteraard zouden wij jou graag zo snel mogelijk aan boord zien. Je krijgt volop de kansen en mogelijkheden te werken aan de invoering en implementatie van een hoogstaand kwaliteitsbeleid uitgaande van de Hilton Foods Group standaarden.

Het lokale management en jouw internationale collegas zijn hierbij jouw klankbord. Gezien onze groeiambities biedt deze functie heel wat groeipotentieel.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier