Betonarbeider
Client of Manpower
Maaseik, Flanders, Belgium
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor een firma in Neeroeteren zijn we op zoek naar een betonarbeider / betoncentralist (m / v). Functieomschrijving Jij staat samen jouw collega's in voor het maken van prefabelementen uit beton.

Hierbij ben jij de helpende hand die op verschillende punten in het productieproces kan inspringen. Je draagt dan ook zorg voor het poetsen van mallen, het leggen van wapening, het bewerken van beton na storten, het ontkisten van beton,...) Profiel

Je bent een handig persoon die bovendien niet bang is om de handen uit de mouwen te steken bij het fysiek zwaardere werk.

Je kan een job in een stoffige omgeving zonder moeite aan. Je kan basis plan lezen.

Aanbod Wat mag je verwachten? Een mooie verloning van €15,75 aangevuld met maaltijdcheques. Je werkt voltijds in dagdienst maar je bent flexibel ingesteld (je start tussen 05u00 en 09u00.

Na een geslaagde periode via Manpower volgt er een vast contract. Interesse of meer weten? Stuur je CV naar office.bree manpower.be of solliciteer online.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier