Service Technieker Industriële Koeltechniek
Johnson Controls
Diegem, Belgium, Belgium
2 dagen geleden

Bij Johnson Controls geven we vorm aan de toekomst om een veilige, comfortabele en duurzame wereld te creëren. Ons internationale team creëert innovatieve, geïntegreerde oplossingen om steden beter verbonden, gebouwen intelligenter en voertuigen efficiënter te maken.

We hebben een passie voor de manier waarop de wereld leeft, werkt en speelt. De toekomst vraagt om creatieve ideeën, een ondernemende instelling en grensoverschrijdende samenwerkingen.

Je bent op zoek naar een baan die gericht is op de toekomst. De toekomst is op zoek naar jou.

Vanuit onze locatie in Diegem zijn wij op zoek naar een Service Technieker Industriële Koeltechniek om ons team te komen versterken.

Wat je zult doen :

Als Service Technieker Industriële Koeltechniek sta je in voor het onderhoud van industriële koellinstallaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud.

Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne koelmachines die gebruikt worden in de industrie en diverse productieprocessen.

De Service Technieker Industriële Koeltechniek rapporteert aan de Teamleader. Het hoofdkantoor van Johnson Controls is gevestigd in Diegem, maar je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten.

Hoe je het zult doen :

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van industriële koelinstallaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het behandelen en verhelpen van storingsmeldingen, het reviseren van bestaande installaties en het monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties.

Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

Je bent klantgericht en onderhoudt het contact met de klanten.

Waar we naar op zoek zijn :

 • Een afgeronde technische opleiding (bachelor elektromechanica) met een specialisatie in de koudetechniek of je hebt een gelijkwaardig niveau door een relevante ervaring
 • Ervaring met Ammoniak installaties (NH3) is een plus
 • Sterke communicatieve vaardigheden in Nederlands en in het Frans en je hebt kennis van het Engels
 • Klant- en oplossingsgericht
 • Je bent stressbestendig, flexibel en autonoom
 • Wat we bieden :

  Johnson Controls biedt je een uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt om je talent volledig te kunnen ontplooien.

  We bieden daarnaast een aantrekkelijk markt conform salarispakket aan. Ook bezorgen we je uiteraard de nodige opleidingen en trainingen om je functie optimaal uit te kunnen voeren.

  Heeft deze vacature je interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatie bij voorkeur in via onze website. Als alternatief kan je ook je sollicitatie of eventuele vragen insturen via careersbenelux jci.com

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier