Site Manager Labiomista
Stad Genk
Genk, Limburg, België
1 dag geleden
source : Jobat

De sitemanager neemt de dagdagelijkse leiding over de bezoekerssite LABIOMISTA en is verantwoordelijk voor de lokale verankering en verrijking van de Open University of Diversity.

Hij / zij zorgt er zo mee voor dat LABIOMISTA een katalysator wordt voor de buurt en de stad. Ben je geboeid door kunst, wetenschap en maatschappelijk relevante thema’s zoals diversiteit en duurzaamheid en wil je ook daadwerkelijk projecten realiseren?

Stel je dan zeker kandidaat om mee te werken aan dit toekomstgerichte project. Je hebt een masterdiploma + 4 jaar relevante ervaring. Een unieke werkomgeving.

Een brutomaandloon (afhankelijk van relevante ervaring en anciënniteit) tussen 3170,07 EUR en 5252,02 EUR, aangevuld met diverse extralegale voordelen.

Voor deze functie wordt er een wervingsreserve, in statutair / contractueel verband, aangelegd en wordt relevante ervaring in de privésector of als zelfstandige geldelijk gevaloriseerd tot een maximum van 15 jaar.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier