Vliegende ploeg medewerker
Jumbo Supermarkten
Balen, BE
5 dagen geleden

Vliegende ploeg medewerker regio Zuid-West-Vlaanderen

Jumbo vliegt hoog

Mensen helpen zit in ons DNA. Samen maken we boodschappen doen leuker, voordeliger en gemakkelijker in elke Jumbo winkel.

Soms dreigt dat even moeilijk te worden. Dan komt onze vliegende ploeg een handje toesteken. Ben jij dat extra paar handen?

En wil je erin vliegen als vliegende teamleader, specialist vers of ervaren medewerker proces? Dan krijg je bij Jumbo meer dan één lepel stroop!

Jij, de nieuwe medewerker van onze vliegende ploeg

Hou je van afwisseling? Dan heb je een hoge troef in handen. Want als medewerker van onze vliegende ploeg doe je elke dag iets anders.

Ook flexibiliteit en wendbaarheid is een sterke kaart zowel qua planning als afstand pas jij je moeiteloos aan. Zo vlieg je enthousiast rond bij Jumbo en spring je bij waar het nodig is.

Maar de winnende slag haal je binnen met je zelfstandigheid. Die geeft je pas écht vleugels.

Dit heb je!

 • Jij bent werkzaam in de functie van teamleader, specialist of medewerker proces
 • Een flinke dosis zelfverzekerdheid en altijd een goed humeur
 • Veel goesting om erin te vliegen bij Jumbo
 • Dit ben je!

  Er schuilt een geboren goudzoeker in je : je ziet in elke afdeling opportuniteit en avontuur. En die krijg je in overvloed als teamleader of specialist.

  Een uitdaging die naar meer smaakt. Dus vlieg je voortaan zelfverzekerd van de ene naar de andere Jumbo winkel. Veilig geland?

  Dan help je mee aan het voorraadbeheer en de winkelprocessen, de uitstraling van de winkel, de goederenverwerking en de HACCP-richtlijnen.

  Je bent een uitblinker en koestert je Jumbo winkel met veel liefde. Daarom probeer je alles elke dag net dat tikkeltje beter te doen samen met je collega’s.

  En dat teamwerk legt je geen windeieren. Integendeel, met jouw komst floreert de Jumbo winkel als nooit tevoren en spatten de energievonken nog meer in het rond.

  Je bent ook nog eens een kei in planning . Hoe iedereen in de winkel zo goed mogelijk zijn of haar steentje bijdraagt? Je voelt het vanaf dag één aan je kleine teen en puzzelt zonder aarzeling de meest efficiënte werkroosters in elkaar.

  Loopt het ergens toch nog een beetje vierkant? Dan stuur je bij met constructieve feedback, de juiste opleiding of een ander hulpmiddel.

  Dit wil je!

  Vijf vliegen in één klap, met :

 • Elke dag nieuwe collega’s en kraakverse uitdagingen
 • Een aantrekkelijk salarispakket en een bedrijfswagen + tankkaart
 • Extralegale voordelen zoals hospitalisatie- en groepsverzekering
 • Een onkostenvergoeding (40 euro / maand) en een vliegendeploegpremie (250 euro / maand)
 • Zekerheid en een toekomst op lange termijn : bij Jumbo blijf je graag werken
 • Solliciteer nu!

  Gaat onze vlieger ook op voor jou? Solliciteer dan meteen via de sollicitatieknop en geef je carrière als medewerker van onze vliegende ploeg een onvergetelijke Jumbo schwung.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier