Product & Application Specialist Ophthalmology
zeiss
Zaventem, Flanders, Belgium
3 dagen geleden

Als Product & Application Specialist (PAS) zijn je belangrijkste taken het geven van productadvies, training en applicatie-ondersteuning.

Jij bent het gezicht van ZEISS bij onze klanten in de Vlaamse ziekenhuizen en privéklinieken. Je bent steeds op verschillende plekken werkzaam dus iedere dag ziet er anders uit.

Je werkt samen met de andere PAS collega’s, accountmanagers en onze technische collega’s en rapporteert aan de Sales Manager Ophthalmology België.

Hoe ziet jouw dag eruit?

 • Je bent verantwoordelijk voor de product- en applicatieondersteuning voor de oogheelkundige producten van ZEISS;
 • Je geeft presentaties en training bij de klant op locatie en productdemonstraties tijdens conferenties en workshops of in de ZEISS demo faciliteiten;
 • Je zorgt mee voor het aandragen van de juiste oplossing voor de klant en gaat voor maximale klanttevredenheid;
 • Je geeft support aan het sales team, werkt samen met marketing collega’s en zorgt samen met onze Field Service Engineers om de juiste oplossingen aan te dragen voor de klant bij storingen of reparaties;
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste markttrends en geeft feedback aan de collega’s (Product Management, R&D) van het ZEISS hoofdkantoor in Duitsland.
 • Wat verwachten we van jou?

  Dat je minstens een bachelor diploma hebt in optometrie of een andere technische, productgerelateerde opleiding of gelijkwaardig door ervaring.

  Je hebt werkervaring met oogheelkundige producten en in het geven van trainingen aan medisch personeel. Ervaring met het werken op een OK is een plus.

  Je bent in staat om zelfstandig te werken, kan procesmatig denken en denkt in totaaloplossingen voor onze klanten. Het gaat om een verantwoordelijke functie waarbij er soms onder druk gewerkt moet worden dus gaan we ervan uit dat je stressbestendig bent.

  Om onze klanten goed te woord te staan, spreek je goed Nederlands en Engels.

  Wat kan je van ons verwachten?

  Binnen ZEISS stimuleren we creatief denken en innovatie. We werken in dynamische en interdisciplinaire teams en bieden jou ontwikkelperspectieven en flexibiliteit in de organisatie.

  We geven om onze medewerkers en nemen onze verantwoordelijk voor de verbetering van de maatschappij en het behoud van ons milieu.

  Deze kernwaarden bepalen al meer dan 175 jaar onze bedrijfscultuur bij ZEISS.

  Wij werken in de Benelux op 2 locaties : Zaventem in België en Breda in Nederland. In totaal werken er zo'n 150 medewerkers in de Benelux.

  We hebben een eigen Experience Center in Breda, waar we onze medewerkers en klanten het ZEISS gevoel laten ervaren. Onze locaties staan voor flexibiliteit en vitaliteit.

  Ook is het voor ons belangrijk om volledig digitaal te werken en bieden we een inspirerende werkplek die aansluit bij onze merkidentiteit.

  Hier hoort bij :

 • Een aantrekkelijk salaris dat past bij de functie
 • Een jaarlijkse bonus uitbetaald in cash of warrants
 • Een bedrijfswagen met tankkaart, laptop, iPad en iPhone
 • Extralegale voordelen zoals een uitgebreid pakket verzekeringen
 • 25 vakantiedagen
 • Opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden Help ons de toekomst vorm te geven!
 • Sluit je aan bij onze moderne werkomgeving met een open en inspirerende cultuur en fijne collega's! Het sollicitatieproces duurt slechts enkele minuten.

  We kijken uit naar jouw CV. Online Application PrintShare

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier