Customer service medewerker
TEMPO-TEAM INTERIM
ORCQ
13 uur geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Als klantenservicemedewerker ben je verantwoordelijk voor kredietanalyse : U zit comfortabel aan uw bureau binnen het bedrijf of thuis - telewerken is mogelijk.

U krijgt telefoontjes van nieuwe klanten in het Nederlands en het Frans.U maakt hun dossier door verschillende documenten op te vragen.

U zult verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van het bedrijf en het beheer van het bedrijf.Je bent verantwoordelijk voor alle aspecten van het werk.

U bent verantwoordelijk voor alle aspecten van uw werk. 80% van uw werk zal administratief zijn.

Profiel

Je spreekt en schrijft vlot Frans en Nederlands.U bent vertrouwd met IT- tools

Aanbod

Fulltime contract 38u / week minimum tot oktober - mogelijkheid tot verlenging of zelfs vast contract daarnasalaris vanaf 1900€ bruto + maaltijdcheques + tweetalige bonus (30€)Bedrijf bereikbaar met openbaar vervoer - bushalte direct voor het bedrijf

U hebt een zeer goed niveau in het Nederlands en het Frans?Ben je op zoek naar een job waarbij je zowel administratief werk als klantencontacten hebt?

Bent u op korte termijn voor enkele maanden beschikbaar?Als we één woord moesten geven om dit bedrijf te beschrijven, zouden we zeggen : MENSELIJK!Benieuwd naar meer, neem dan direct telefonisch contact met ons op.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier