Automation Engineer Controls / PLC
Dematic
Zwijndrecht, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Company Overview Dematic is een toonaangevende leverancier van geïntegreerde automatisatie technologie, software en diensten om de supply chain te optimaliseren.

Dematic stelt wereldwijd meer dan 8000 logistieke professionals en beschikt over engineeringscentra en productiefaciliteiten over de hele wereld.

Dematic is een merk binnen de KION groep en heeft wereldwijd meer dan 6000 geïntegreerde systemen geïmplementeerd voor zowel kleine en medium organisaties als multinationals in verschillende sectoren.

Het hoofdkwartier bevindt zich in Atlanta, US, en we maken deel uit van de KION groep, een wereldwijde leider in de productie van industriële voertuigen en supply chain oplossingen.

We zijn actief in meer dan 100 landen in de design, bouw en ondersteuning van logistieke oplossingen die materiaal en informatie stromen binnen warehouses, productiefaciliteiten en distributiecentra optimaliseren.

Het bedrijf is de grootste producent van industriële voertuigen in Europa en de tweede grootste producent van vorkliften wereldwijd.

Daarnaast zijn we een leidend bedrijf op het vlak van warehouse automatisatie. The Role Wat wij jou bieden? Een open cultuur met fijne collega’s Ruimte voor creativiteit en innovatieve ideeën Mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling, interessante klanten in verschillende branches en de nieuwste technologie binnen de logistiek En natuurlijk, een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket.

Taken en verantwoordelijkheden : Als automation engineer PLC ben je verantwoordelijk voor de professionele uitvoering van onderhoud activiteiten binnen verschillende vakgebieden (PLC, controls) als ook verantwoordelijk voor de uitbreiding van verschillende projecten Het vaststellen van de juiste complexe diagnoses op het gebied van PLC.

Online problem-solving op kantoor, waarbij je ook niet aarzelt om zo nu en dan naar de klant te gaan. (Gedeeltelijk thuiswerken is ook mogelijk) Implementeren van verschillende projecten op installaties en machines die al operationeel actief zijn Verantwoordelijk voor de communicatie op het gebied van : reparatie werk, interventies, upgrades bij de klant.

 • Intensief contacten onderhouden met klanten om optimale service te bieden aan de klant. What We Are Looking For Bachelor niveau op het gebied van elektrotechniek,elektromechanica of soortgelijk Minimaal 2 jaar werkervaring Algemene kennis van : PLC (Siemens Step7, Tia Portal, Movi Tools) Daarnaast kennis van;
 • bus systemen, ethernet connecties, drivers, scanners, etc. De capaciteit om zowel in een team als autonoom te werken. Flexibel om in (storings)dienst te werken.

  Vloeiend in Nederlands en Engels, Frans is een pre.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier