administratief (technisch) bediende in deerlijk (voltijds of 4/5de mogelijk)
Randstad
Deerlijk, West-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

Ter versterking van het administratief team zoeken we een bediende voor administratieve ondersteuning aan de zaakvoerder en projectleiders van een technisch bedrijf.

Uw taken zijn : - opzoeken tarieven van materiaal voor lopende projecten- opvolging en doorschakeling van inkomende telefoons-

opmaken van vorderingen en verkoopfacturen in excel- opvolging en planning van het onderhouds-en depannageteam

qualification

Je hebt een vlotte persoonlijkheid en bent sterk gemotiveerd.Je neemt je verantwoordelijkheid op en werkt nauwkeurig.Je kan zelfstandig werken (korte interne opleiding voorzien).

Je beheerst de courante PC-paketten.Je spreekt vlot Nederlands en hebt een basiskennis van het Frans.Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een administratieve functie.

Ervaring in een technische omgeving en kennis Autocad is een pluspunt. Een allround functie waarin u evolueert tot een zelfstandige collega van het jonge team.

Een competitieve verloning naar ervaring.Doorgroeimogelijkheden

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier