Monteur/afwerker industriebouw (m/v)
Konvert Construct Ieper
Vlamertinge, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant regio Ieper gaan we op zoek naar afwerker voor de industriebouw. Je helpt de collega's bij de montagewerkzaamheden maar je staat vooral in voor een kwaliteitsvolle afwerking van de werken.

Hieronder valt o.a. siliconiseren, plinten plaatsen, aferking van de diverse panelen, ... . Je kan reeds een eerste ervaring in de bouwsector voorleggen, bij voorkeur in de industriebouw.

Aanbod

Verspanende bewerkingen uitvoeren : Boren. Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren. De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Wij bieden een voltijdse job in een dynamisch bedrijf.

Na een positieve interimperiode maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema's van PC Bouw. Snelle opstart.

Vereiste kwalificaties

Je bent van verschillende markten thuis en kan technisch jouw mannetje staan. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en kan ook een aardig woordje Frans spreken.

Je hebt geen hoogtevrees en bent bereid om op werven te werken. Je bent woonachtig in de regio.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier