Graduate Position: Wervingsreserve voor Masters (m/v/x)
Selor
Brussels
5 dagen geleden
source : Student.Be

Deze reserve wordt opgebouwd voor meerdere federale overheidsdiensten en zal geconsulteerd worden vanaf juni 2019. Er zijn meerdere plaatsen vacant bij de 3 gezondheidszorgadministraties :

FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10, 1060 Brussel) wil de Belgische promotor zijn van het principe One World, One Health , door de gezondheid in al haar componenten centraal te stellen in zijn bekommernissen en missies, waarbij het zowel gaat over de menselijke gezondheid als over de gezondheid van de planeet, de gezondheid van dieren en planten en van de voeding.

De FOD is een referentiepunt op het vlak van de Gezondheid, een transversaal, strategisch en ondersteunend departement Health and Environment in all policies en een netwerkorganisatie die zorgt voor een operationele excellentie in de uitvoering van taken met toegevoegde waarde, met de ambitie om de gezondheid van de burgers te beschermen en te verbeteren.

Je hebt zin om bij te dragen aan de gezondheid van dieren en planten of een gezond leefmilieu voor iedereen?

De federale gezondheidszorgadministraties (de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, het Rijksinstituut voor Ziekte-

en Invaliditeitsverzekering en het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten) zoeken nieuw talent binnen diverse thema’s.

Projectmedewerker, jurist, expert HR, analist beheerscontrole, jurist internationale zaken / leefmilieu, expert productbeleid, expert datamanagement Dit zijn een aantal van de vacante functies waarvoor de federale gezondheidsadministraties een wervingsreserve aanleggen.

Via deze selectie wordt er een wervingsreserve opgebouwd die vanaf juni 2019 geconsulteerd zal worden voor functies op master niveau (niveau A).

Na de creatie van deze reserve zullen de laureaten geconsulteerd worden voor diverse specifieke functies. Een bijkomende specifieke proef (interview met eventueel een praktische case) zal op dat moment georganiseerd worden.

Verbonden aan de uiteenlopende functies hangen er telkens verschillende takenpakketten. Dit takenpakket kan onder andere bestaan uit :

 • juridische advisering
 • ontwikkelen, onderhandelen en implementeren van de nationale en internationale maatregelen
 • beheren van administratieve dossiers
 • raadgevingen
 • beheren van de financiën en boekhouding
 • informatiebeheer
 • vertegenwoordiging en onderhandelen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier