Vrachtwagenchauffeur C distributie
Accent
Mechelen, BE
5 dagen geleden

Onze klant biedt oplossingen op vlak van opslag en picking van goederen. Ze gebruiken een breed netwerk van regionale distributiecentra en leveren via eigen transport en vaste partners.

Baan, lucht en maritieme oplossingen.Met meer dan 78,000 medewerkers op ongeveer 1.300 locaties in meer dan 100 landen is Kuehne + Nagel een van de toonaangevende internationale logistieke dienstverleners.

Functiebeschrijving

Voor de vacature van Chauffeur C Distributie regio Mechelen heb je onderstaande taken :

 • Werken in een 4 dagen stelsel van dinsdag tot en met vrijdag start om 06u30 + / - 9u per werkdag maar kan natuurlijk meer (of minder) zijn doordat ze op de baan zijn
 • In de toekomst kan een nieuwe organisatie ingevoerd worden, met belevering rusthuizen op maandag, en horeca op dinsdag tot vrijdag
 • met behoud van de 4d werkweek (andere inactiviteitsdag in de week)

 • C chauffeur met telkens 1 bijrijder, levering van dranken voornamelijk bier, wijnen, frisdrank
 • opgelet : bier in vaten (25 l / 50 l) ; bakken bier ; verpakkingen frisdrank
 • leveringen aan rusthuizen gebeuren meestal alleen door chauffeur, maar laden en lossen is dan paletten met electrische stapelaar
 • Zowel de chauffeur alsook de bijrijder staan in voor het laden en lossen, er is geen beurtrol
 • met behulp van electrische stapelaar, of manueel .....meestal in kelders, dus langs trap of keldergat

 • Aftoetsen met kandidaat : distributie ok? Zwaar fysiek werk ok? Geen probleem met transport en laden / lossen alcohol?
 • Werken met PDA, staan in voor administratie (leveringsbon / factuur) en betalingen samen met bijrijder
 • Talen : Nederlands, en of Frans (eventueel in combinatie met Engels)
 • Functie-eisen

  Je zorgt voor de distributie van dranken in horecazaken, rusthuizen, drankenhandels en op evenementen in Vlaanderen & Brussel met de vrachtwagen.

  Je bent ons visitekaartje, je bent klantvriendelijk en houdt van een warm contact. Je doet ongeveer 10 stops per dag bij café's, restaurants en verzorgingstehuizen.

  Je hebt geen ochtendhumeur want je start al om 6u30. Vertrekpunt is het magazijn van Kuehne + Nagel in Mechelen.'s Avonds ben je rond 16u met de vrachtwagen terug in Mechelen.

  Je hebt spierballen. Bierbakken naar de kelder voeren is voor jou geen probleem.Je bent een teamplayer, je bent namelijk dagelijks onderweg met een bijrijder.

  Je bent verantwoordelijk voor de nodige administratie (bijvoorbeeld : leveringsbon en betalingen controleren bij klanten)Je bent een heer in het verkeer en draagt een veilige rijstijl hoog in het vaandel.

  Je hebt geen uitdaging met zwaar fysiek werk en het rondrijden van alcohol

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden jou na een succesvolle inloopperiode een vast contract. Verder kan je genieten van een goede ondersteuning en een familiale sfeer binnen het bedrijf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier